2021. április 29., csütörtök

Diana Hunt: Titokzatos útitárs

Egy roppant izgalmas erotikus történetet olvastam Titokzatos útitárs címmel. Köszönöm az írónőnek, Diana Huntnak, hogy elolvashattam a könyvét, valamint a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy a véleményemet itt is elmondhatom róla.

Első könyves írónőről van szó. Magasra tette azt a bizonyos lécet, az biztos, emiatt is kíváncsi leszek, milyen lesz a még el sem készült következő könyve. Diana Hunt személyében új kedvenc magyar szerzőt avattam. Az írónő megmutatta, hogy egy első könyves szerző is lehet jó, jobb, mint egy több könyves alkotó. 
 
Diana Hunt:
Titokzatos útitárs


Fülszöveg

Mégis kiben bízhatsz meg, ha senki sem az, akinek mondja magát?

A francia fotós, Alison Fouler megtapasztalja, hogyan lesz egy kétéjszakás vonatútból egycsapásra érzelmekkel teli hullámvasút.
Aaron Miller egy piszkosul vonzó férfi, csakhogy a viselkedése megfejthetetlen.
A titkok felfedése pedig súlyos következményekkel jár.
Alisonnak rá kell jönnie, hogy amibe belecsöppent, az még a legvadabb rémálmain is túltesz.

Létezhetnek valós érzelmek egy olyan világban, ahol minden a megtévesztésről szól?
Nem minden titok hazugság, de minden hazugság mögött egy titok rejlik.

Vélemény

5/5

A történet Nápolyból indul, ahol Alisont ismerhetjük meg, amint éppen a Pályaudvarra igyekszik taxival, mivel késésben van (ismét). Így ismerhetjük meg a főszereplőt, így csöppenünk bele a történetbe. Majd Párizs és a francia főváros környéke a cselekmény fő helyszíne. A vonaton megismerkedhetünk még pár szereplővel, vannak, akiknek fontosabb szerepe lesz a történet alakulása közben, van, akit csak később, a történet végén látunk újra. Alison útjába sodorja az élet Aaront. Vajon ez a találkozás a véletlennek köszönhető, vagy a sors furcsa fintora?! Ezt majd eldönti mindenki, ha elolvasta a könyvet. Bárki, akit meglátsz először, és akivel megismerkedtek, nem biztos, hogy az, akinek Te hiszed. Ezt a könyv is nagyon szépen bemutatja, hiszen Aaron nem az, aki… na de nem spoilerezek.

Nem csalódtam, sem a történetben, sem az írónő tehetségében. Bebizonyította, hogy első könyves szerzőként is lehet csodát alkotni. Ezt megélhettem, és biztosított, hogy IGENIS vannak nagyon jó magyar írók, írónők, akár első, akár több könyves szerzőkről legyen szó.

Olvasás közben végig fenntartotta az érdeklődésemet, figyelmemet. Gyorsan lehetett vele haladni, bár nem akartam gyorsan a végére érni, mégis bekövetkezett… Ez az egy negatívuma van... Viszont sajnos minden történetnek egyszer vége lesz, így volt ez itt is. Voltak részek, ahol mosolyogtam, ahol szomorú lettem, a szívem szakadt meg… Ugyanakkor volt egy pillanat, egy rész, ahol az államat kellett keresnem, mert az valahol a padlón landolt. HŰHA! Ezt a mozzanatot nem csak a történet közepén, hanem a végén is megélhettem. Micsoda csavar, becsapás. Nem is tudom, minek nevezzem. Imádtam az egész könyvet úgy, ahogy van, a borítójától a fülszöveg utolsó betűjéig. Nem egyszer nevettem fel rajta, ez egy nagy pluszpont! Nagyon élveztem, hogy a cselekményt Alison szemszögéből ismerhetjük meg. Van benne humor, önirónia, szomorúság és erotika is. Kell ennél több?! Szerintem nem.

Ejtsünk egy pár szót a borítóról is: egyszerű, de nagyszerű. Számomra figyelemfelkeltő volt. Teljes mértékben visszaadja a történet hangulatát, cselekményét, helyszíneit.

Bár Aaron először egy arrogáns pasinak tűnt számomra, aztán megijedtem, kicsit tartottam tőle, de szerettem is. A másik főszereplő, Alison személye a kis naiv, jóhiszemű, aki mindenkiről csak a jót hiszi. Saját bevallása szerint nem tökéletes, ez így igaz.

Összegezve a Titokzatos útitársat, a fülszöveg csak egy kis ízelítő, a történethez, de nem adja vissza azt, amit a történet elolvasásakor megéltem. Az, amit olvasás közben és után éreztem, össze sem mérhető a fülszöveg elolvasása után bennem kavargó érzelmekkel. Minden megvan benne, ami egy jó történethez kell. Szívből ajánlom mindenkinek! Szeressétek annyira, amennyire én szerettem, vagy kicsit kevésbé, de szeressétek. MERT MEGÉRDEMLI! Nem tudok róla bővebben írni, nem jutok szavakhoz, még mindig a hatása alatt vagyok. Összességében milyen is volt? Hmm… IMÁDTAM!! Még többet akarok belőle. Ezt a kötetet biztosan el fogom még olvasni, ha mélyponton leszek, ez egy olyan kötet lesz, amit bátran le merek venni a polcról, hogy beleolvassak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése