Kapcsolat


Kovács Ági
főszerkesztőA bloggerkedést 2017-ben kezd­tem el a Magyar Szerzők Köny­vei blogon, ahol zömmel, magyar szerzőkkel foglalkozom, olvasok, illetve írok róluk. Magamról annyit, hogy szeretek olvasni és kézműveskedni. Ha tu­dok, szívesen segítek másoknak is. Édesanyám által szerettem meg az olvasást. Gyerekkorom óta falom a könyveket, ez a mai napig is tart. A blogolást azért kezdtem el, hogy megmutassam: hallássérült­ként is el lehet érni, amit szeret­nénk.

Csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarszerzokkonyveibloghungarybooks/

Békés Nikolett
szerkesztő / korrektorSziasztok NiKy vagyok és könyvfüggő. Tavaly októberben csatlakoztam az Álmok útján bloghoz szerkesztőnek és azóta már, a Magyar Szerzők Magazin korrektúrázójaként és szerkesztőjeként is tevékenykedek.
Szerkesztőként rövid időn belül több magyar íróval ismerkedtem meg és nagyon élvezem a velük való közös munkát. 
Magánemberként a könyvgyűjtésem és olvasási szeretettem mellett, tanulás nehézségekkel küzdő gyerekeket tanítok. Divattervezőként igyekszem a kreativitásomat megélni. Örök kíváncsiságom pedig egészségügyi tanulmányokra sarkalt. 
Szeretném támogatni a hazai írókat, mert úgy érzem, nem kapnak elég figyelmet. 
Ezen dolgozunk mindkét csapattal. Köszönöm, hogy itt lehetek.

Blog:https://ujalmok.blogspot.com/
Moly: Nikolett0907
Email: bekes.nikolett@gmail.com

Isabel Healian Rose
szerkesztő


Csorba Izabella Rózsa vagyok, Isabel Healian Rose-ként négy könyvem jelent meg.
Olvasni már egészen kicsi korom óta nagyon szeretek: nem áll távol tőlem egyetlen műfaj sem. Mivel számomra ez a tevékenység nemcsak kikapcsolódást jelent, hanem tanulási lehetőséget is, ezért igyekszem annyi időt erre szánni, amennyit csak lehetséges.
Blogolni főképpen azért kezdtem el, hogy így segítsem a kortárs magyar szerzők munkáját és azóta számos szerzővel és a könyveivel sikerült megismerkednem.
Szeretek interjúkat, ajánlókat készíteni, és igyekszem könnyen szót érteni másokkal. De mivel nagyon kíváncsi természet vagyok, nyitott vagyok új dolgokra is.

Blog:https://ujalmok.blogspot.com/
Szerzői oldalam:https://www.facebook.com/healianrose/Megyeri Judit
szerkesztőMegyeri Judit vagyok, amióta az eszemet tudom, olvasok, és majdnem ugyanennyi ideje írok is. 2019-ben jelent meg az első regényem, idén tavasszal pedig jön a második. Főleg a romantikus könyveket és a krimiket kedvelem, de legjobban e kettő zsáner keveredését. Pár évvel ezelőtt egy kiadó munkatársa azt mondta nekem, hogy a romantikus krimi már nem divatos, ne írjak ilyet. Akkor elhatároztam, hogy népszerűsíteni fogom ezt a zsánert, és bebizonyítom, az olvasók igenis szeretik az ilyen típusú történeteket. Itt a blogon is romantikus krimikről fogok főleg írni, illetve az írói élettel kapcsolatos posztokat is hozok.

Email: judit.megyeri1982@gmail.com
Blog: http://megyerijudit.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/megyerijudit/
Csoport: https://www.facebook.com/groups/romantikuskrimi/
Megyeri Judit
Múlt bűnei, Rózsakői rejtélyek, krimik, románcok és egyéb történetek.
megyerijudit.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése