Kapcsolat


Kovács Ági
főszerkesztő


A bloggerkedést 2017-ben kezd­tem el a Magyar Szerzők Köny­vei blogon, ahol zömmel, magyar szerzőkkel foglalkozom, olvasok, illetve írok róluk. Magamról annyit, hogy szeretek olvasni és kézműveskedni. Ha tu­dok, szívesen segítek másoknak is. Édesanyám által szerettem meg az olvasást. Gyerekkorom óta falom a könyveket, ez a mai napig is tart. A blogolást azért kezdtem el, hogy megmutassam: hallássérült­ként is el lehet érni, amit szeret­nénk.

Személyes oldal: https://www.facebook.com/hallasserultlanyblogja/
 
Aurora Lewis Turner
szerkesztő
 

 
Sziasztok! 
Aurora vagyok. Kezdő kutató, kezdő író. Az írás mellett a nyelvészet és ezen belül a nyelvtanulás a szenvedélyem. Civilben fiatal kutatóként dolgozom a nyelvészet területén, emellett külföldi gyermekeket tanítok a magyar nyelv szépségeire. Írni 14 éves koromban kezdtem, azóta mindig ügyködök valamin. Magyar nyelven 2013-ban jelent meg első könyvem, a 13. Napon, majd hosszabb kihagyás után 2020-ban jelent meg a Névtelenek (Bolygókeringő trilógia 1.). Ebből látható, hogy a fantasy műfaj áll hozzám a legközelebb. Ezért is célom ennek a műfajnak a népszerűsítése hazánkban. Másrészt pedig azt tapasztalom, hogy a hazai íróknak nagyon meg kell küzdeniük az olvasók szívéért, nincs egyszerű dolgunk. Továbbá az is célom, hogy segítsek a hazai íróknak nagyobb figyelemhez jutni. Ezért hoztam létre a Magyar Szerzők Szigete című youtube csatornát, mely nem azért kapta ezt a címet, mivel ezzel azt akarnám mondani, hogy az írók elkülönülnek a hétköznapi emberektől. Sőt! Éppen ellenkezőleg. Egyetlen „szigeten”, mondhatni egy csokorba szedve szeretném bemutatni hazánk tehetségeit videóbeszélgetések keretében.
 
Blogjaim:
https://auroratortenetei.blog.hu/
https://auroraolvasmanyai.blog.hu/
https://auroraelmejeben.blog.hu/
Email:auroralewisturner@gmail.com
Aurora Lewis Turner írói oldala:
  https://www.facebook.com/Aurora-Lewis-Turner-111535180463122/
Aurora Lewis Turner és olvasói csoport:
https://www.facebook.com/groups/266721161368108/
 

Menyhei Mónika
szerkesztőSziasztok! 
Menyhei Móni, azaz Moncsi vagyok. 19 éves korom óta vagyok a könyvek megszállottja, amiben sokat segített az, hogy egy évet bentlakásos iskolába jártam. Ez hogy is segített azon, hogy a könyvek megszállottja lettem? Egyszerű, sokszor nem tanultam, mert elég volt nekem az, amiket az órákon hallottam, abból fejlődtem és tanultam, így gyakran unatkoztam, ekkor adta szobatársnőm és legjobb barátnőm a kezembe Vavyan Fable könyvét, hogy olvassam el. Gondoltam akkor egyet, és neki ültem. Be kell vallanom, élveztem, akkor még nem tudtam, hogy magyar író könyvét tartom a kezembe. Annyira megtetszett, hogy saját példányokat is be kellett szereznem. De nem ez vezetett be leginkább az olvasás világába, hanem Anne L. Green: A remény hajnala c. könyve volt az. Amint elolvastam tőle a könyvet, onnantól éreztem, hogy nincs megállás. De igazán 2O16-2O17-es év volt számomra az igazi fordulópont. Mert akkor kezdtem el igazán a magyar irodalommal, és a kortársírókkal foglalkozni. Ekkor indult meg bennem egy lavina, hogy nekem a magyar írókat támogatnom kell, és a munkájukat népszerűsíteni. És ezt a munkát szívesen csinálom a mai napig. Köszönöm, hogy elolvastad.

Beszélgessünk az írókkal oldal:  
https://www.facebook.com/Beszélgessünk-az-írókkal-101112281685812/
Csoporthttps://www.facebook.com/groups/278878999954951/
Email:  moncsi.menyheiova@gmail.huMegyeri Judit
szerkesztőMegyeri Judit vagyok, amióta az eszemet tudom, olvasok, és majdnem ugyanennyi ideje írok is. 2019-ben jelent meg az első regényem, idén tavasszal pedig jön a második. Főleg a romantikus könyveket és a krimiket kedvelem, de legjobban e kettő zsáner keveredését. Pár évvel ezelőtt egy kiadó munkatársa azt mondta nekem, hogy a romantikus krimi már nem divatos, ne írjak ilyet. Akkor elhatároztam, hogy népszerűsíteni fogom ezt a zsánert, és bebizonyítom, az olvasók igenis szeretik az ilyen típusú történeteket. Itt a blogon is romantikus krimikről fogok főleg írni, illetve az írói élettel kapcsolatos posztokat is hozok.

Email: judit.megyeri1982@gmail.com
Blog: http://megyerijudit.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/megyerijudit/
Csoport: https://www.facebook.com/groups/romantikuskrimi/
Megyeri Judit
Múlt bűnei, Rózsakői rejtélyek, krimik, románcok és egyéb történetek.


S.A. Locryn
szerkesztő / KorrektúrázóNagyon érdekelnek a nyelvek és a történelem. Mindkét érdeklődési körömet igyekszem hasznosítani a mindennapjaimban. A nyelveket a munkámban, ugyanis a civil foglalkozásomat tekintve tolmács vagyok. Több nyelven beszélek, és ezek közt vannak olyanok is, amiket leginkább csak a saját a szórakoztatásomra tanultam, ilyen például a latin. Imádok nyelveket tanulni, szerepel még pár a listámon, amikkel meg szeretnék próbálkozni. A történelmet főleg az írásaimban hasznosítom, hiszen a legtöbb regényem történelmi vonatkozású. Szeretek olyan témákkal foglalkozni, amik megosztóak voltak a maguk idejében, vagy esetleg még most is azok.
Az írás mellett a másik kedvenc időtöltésem az olvasás, nem egy olyan könyv és író van, aki a saját történeteim megírásakor inspirál. Azt hiszem, kilenc éves lehettem, amikor elkezdtem írni. Az első történeteimet akkor még az aktuális olvasmányaim ihlették, ezekhez írtam kiegészítő fejezeteket, vagy alternatív befejezéseket. Aztán ezeken túlléptem, és elkezdtem a saját történeteimet megírni, és végül az LMBTQ+ irodalomban találtam meg magam. Azóta az volt az álmom, hogy megjelenjenek a könyveim, és végre teljesült is ez, hiszen megjelent a Gyufaláng című történelmi romantikus, meleg könyvem. 
Ezen kívül történeteim és novelláim még a HundredMoors nevű blogomon érhetők el.

Elérhetőségeim:
Blog: S.A.Locryn Writes  https://salocrynwrites.com
HundredMoors: https://hundredmoors.com
Email: salocryn@gmail.com
Fb: https://www.facebook.com/salocrynwrites/
Instagram: https://www.instagram.com/salocryn/?hl=hu

Fróna Zsófia
szerkesztő


Sziasztok!
Fróna Zsófia vagyok. Még édesanyám szerettette meg velem az olvasást gyerekkoromban. Azóta is örök ez a szerelem köztem és a könyvek közt. Főleg a fantasy zsáner az, ami érdekel és leköt, ebben a zsánerben is alkotok. Mióta megjelent A fegyverforgató című urban fantasy sorozatom első kötete, a Fegyverek Háza, azóta úgy érzem, hogy segíteni szeretném a magyar fantasy írókat. A fantasy zsánernek szerintem nagyon is helye van a magyar irodalomban, ezt több magyar szerző bebizonyította már, és azóta is bizonyítja. Remélem sikerül megmutatnom nektek a cikkeim segítségével, hogy milyen változatos világokat teremtenek a magyar írók. Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a magazin csapatához, mert úgy érzem, hogy itt minden lehetőségem adott erre.

Elérhetőségeim:
Email cím: fronazsofia@gmail.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/fronazsofia
 A fegyverforgató (könyv): https://www.facebook.com/groups/299070624773214

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése