KapcsolatKovács Ági
főszerkesztőA bloggerkedést 2017-ben kezd­tem el a Magyar Szerzők Köny­vei blogon, ahol zömmel, magyar szerzőkkel foglalkozom, olvasok, illetve írok róluk. Magamról annyit, hogy szeretek olvasni és kézműveskedni. Ha tu­dok, szívesen segítek másoknak is. Édesanyám által szerettem meg az olvasást. Gyerekkorom óta falom a könyveket, ez a mai napig is tart. A blogolást azért kezdtem el, hogy megmutassam: hallássérült­ként is el lehet érni, amit szeret­nénk.

Smidhoffer Eszter
szerkesztőEszter vagyok – könyves körökben Lovebooks – lassan 24 éves könyvmániás. 2017-ben végeztem a pécsi egyetemen kommunikáció és médiaszakon. Jelenleg a Veszprém Megyei Naplónál vagyok külsős újságíró és egy óvodában kisegítő. Emellett nagy vágyam, hogy könyvtárban dolgozhassak, ezért szeptembertől egy évre újra beülök az iskolapadba. Legszívesebben elgondolkodtató, pszichológiai, thriller műfajú könyveket olvasok, de mindenevőnek tartom magam; ami felkelti az érdeklődésem, az jöhet.Isabel Healian Rose
szerkesztő


Csorba Izabella Rózsa vagyok, Isabel Healian Rose-ként négy könyvem jelent meg.
Olvasni már egészen kicsi korom óta nagyon szeretek: nem áll távol tőlem egyetlen műfaj sem. Mivel számomra ez a tevékenység nemcsak kikapcsolódást jelent, hanem tanulási lehetőséget is, ezért igyekszem annyi időt erre szánni, amennyit csak lehetséges.
Blogolni főképpen azért kezdtem el, hogy így segítsem a kortárs magyar szerzők munkáját és azóta számos szerzővel és a könyveivel sikerült megismerkednem.
Szeretek interjúkat, ajánlókat készíteni, és igyekszem könnyen szót érteni másokkal. De mivel nagyon kíváncsi természet vagyok, nyitott vagyok új dolgokra is.

Blog:https://ujalmok.blogspot.com/
Szerzői oldalam:https://www.facebook.com/healianrose/Tormási Cintia
szerkesztő


A könyvek szeretete talán nyolcéves korom óta tart, és azóta is töretlen. Minden, ami könyvvel kapcsolatos, az engem érdekel. 2018-ban indítottam el az első blogomat Papírra vetett gondolataim névvel. A blogom indulásának két legfőbb célja, hogy minél több emberhez eljuttassam az olvasás szeretetét, és megismertessem kis hazánk szerzőit. Olvassunk magyar szerzőket és legyünk rájuk büszkék, hiszen olyan tehetségesek!

Mail: tormasi99@freemail.hu 


Megyeri Judit
szerkesztőMegyeri Judit vagyok, amióta az eszemet tudom, olvasok, és majdnem ugyanennyi ideje írok is. 2019-ben jelent meg az első regényem, idén tavasszal pedig jön a második. Főleg a romantikus könyveket és a krimiket kedvelem, de legjobban e kettő zsáner keveredését. Pár évvel ezelőtt egy kiadó munkatársa azt mondta nekem, hogy a romantikus krimi már nem divatos, ne írjak ilyet. Akkor elhatároztam, hogy népszerűsíteni fogom ezt a zsánert, és bebizonyítom, az olvasók igenis szeretik az ilyen típusú történeteket. Itt a blogon is romantikus krimikről fogok főleg írni, illetve az írói élettel kapcsolatos posztokat is hozok.

Email: judit.megyeri1982@gmail.com
Blog: http://megyerijudit.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/megyerijudit/
Csoport: https://www.facebook.com/groups/romantikuskrimi/
Megyeri Judit
Múlt bűnei, Rózsakői rejtélyek, krimik, románcok és egyéb történetek.
megyerijudit.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése