Kapcsolat


Kovács Ági
főszerkesztő


A bloggerkedést 2017-ben kezd­tem el a Magyar Szerzők Köny­vei blogon, ahol zömmel, magyar szerzőkkel foglalkozom, olvasok, illetve írok róluk. Magamról annyit, hogy szeretek olvasni és kézműveskedni. Ha tu­dok, szívesen segítek másoknak is. Édesanyám által szerettem meg az olvasást. Gyerekkorom óta falom a könyveket, ez a mai napig is tart. A blogolást azért kezdtem el, hogy megmutassam: hallássérült­ként is el lehet érni, amit szeret­nénk.

 
Aurora Lewis Turner
szerkesztő
 

 
Sziasztok! 
Aurora vagyok. Kezdő kutató, kezdő író. Az írás mellett a nyelvészet és ezen belül a nyelvtanulás a szenvedélyem. Civilben fiatal kutatóként dolgozom a nyelvészet területén, emellett külföldi gyermekeket tanítok a magyar nyelv szépségeire. Írni 14 éves koromban kezdtem, azóta mindig ügyködök valamin. Magyar nyelven 2013-ban jelent meg első könyvem, a 13. Napon, majd hosszabb kihagyás után 2020-ban jelent meg a Névtelenek (Bolygókeringő trilógia 1.). Ebből látható, hogy a fantasy műfaj áll hozzám a legközelebb. Ezért is célom ennek a műfajnak a népszerűsítése hazánkban. Másrészt pedig azt tapasztalom, hogy a hazai íróknak nagyon meg kell küzdeniük az olvasók szívéért, nincs egyszerű dolgunk. Továbbá az is célom, hogy segítsek a hazai íróknak nagyobb figyelemhez jutni. Ezért hoztam létre a Magyar Szerzők Szigete című youtube csatornát, mely nem azért kapta ezt a címet, mivel ezzel azt akarnám mondani, hogy az írók elkülönülnek a hétköznapi emberektől. Sőt! Éppen ellenkezőleg. Egyetlen „szigeten”, mondhatni egy csokorba szedve szeretném bemutatni hazánk tehetségeit videóbeszélgetések keretében.
 
Blogjaim:
https://auroratortenetei.blog.hu/
https://auroraolvasmanyai.blog.hu/
https://auroraelmejeben.blog.hu/
Email:auroralewisturner@gmail.com
Aurora Lewis Turner írói oldala:
  https://www.facebook.com/Aurora-Lewis-Turner-111535180463122/
Aurora Lewis Turner és olvasói csoport:
https://www.facebook.com/groups/266721161368108/
 

Menyhei Mónika

szerkesztő


Sziasztok! 
Menyhei Móni, azaz Moncsi vagyok. 19 éves korom óta vagyok a könyvek megszállottja, amiben sokat segített az, hogy egy évet bentlakásos iskolába jártam. Ez hogy is segített azon, hogy a könyvek megszállottja lettem? Egyszerű, sokszor nem tanultam, mert elég volt nekem az, amiket az órákon hallottam, abból fejlődtem és tanultam, így gyakran unatkoztam, ekkor adta szobatársnőm és legjobb barátnőm a kezembe Vavyan Fable könyvét, hogy olvassam el. Gondoltam akkor egyet, és neki ültem. Be kell vallanom, élveztem, akkor még nem tudtam, hogy magyar író könyvét tartom a kezembe. Annyira megtetszett, hogy saját példányokat is be kellett szereznem. De nem ez vezetett be leginkább az olvasás világába, hanem Anne L. Green: A remény hajnala c. könyve volt az. Amint elolvastam tőle a könyvet, onnantól éreztem, hogy nincs megállás. De igazán 2O16-2O17-es év volt számomra az igazi fordulópont. Mert akkor kezdtem el igazán a magyar irodalommal, és a kortársírókkal foglalkozni. Ekkor indult meg bennem egy lavina, hogy nekem a magyar írókat támogatnom kell, és a munkájukat népszerűsíteni. És ezt a munkát szívesen csinálom a mai napig. Köszönöm, hogy elolvastad.

Oldal: https://www.facebook.com/Moncsi-K%C3%B6nyvkuck%C3%B3ja-110686784491161
Beszélgessünk az írókkal Csoporthttps://www.facebook.com/groups/278878999954951/
Email:  moncsi.menyheiova@gmail.com
 
Elena Honoria
szerkesztő 
 

Az írás nagyon fontos részévé vált az életemnek. Nagyon sokat tanultam és tanulok is általa. Boldoggá tesz, hogy alkothatok és „életre” kelthetek számtalan történetet. A romantikus novellák világában találtam meg önmagam. Történeteim elsősorban női témákat boncolgató írások. A szerelem, szenvedély, vágy mellett betekintést engednek a főhősök gondolataiba, érzéseibe. Boldogság, csalódás, nevetés és könnyek.  Mindegyik szereplő más és más, egy valami azonban közös bennük: keresik az igazit, a társat, akivel boldogok lehetnek, akivel megküzdhetnek az élet nehézségeivel. Rögös az út a beteljesülés felé. Lehet, akiről azt hiszik, ő az igazi, csak egy állomás az életükben. A sors nagy mókamester. Mindig tartogat egy nem várt fordulatot, de a remény ott pislákol mindegyikük szívében, ez viszi őket előre és támaszuk a nehéz pillanatokban is. Novellasorozataim és romantikus írásaim mellett, belekezdtem rövid történetek alkotásába, melyek az anyaság, szerelem, párkapcsolat témaköreit érintik hol viccesebb, hol komolyabb hangvételben. 

Elérhetőségeim:
Elena Honoria novella oldala: https://elena.cf/
Email: elena.honoria@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/elenanovellai/
Instagram: https://www.instagram.com/elena_honoria/

S.A. Locryn:
szerkesztő / korrektúrázó


Nagyon érdekelnek a nyelvek és a történelem. Mindkét érdeklődési körömet igyekszem hasznosítani a mindennapjaimban. A nyelveket a munkámban, ugyanis a civil foglalkozásomat tekintve tolmács vagyok. Több nyelven beszélek, és ezek közt vannak olyanok is, amiket leginkább csak a saját a szórakoztatásomra tanultam, ilyen például a latin. Imádok nyelveket tanulni, szerepel még pár a listámon, amikkel meg szeretnék próbálkozni. A történelmet főleg az írásaimban hasznosítom, hiszen a legtöbb regényem történelmi vonatkozású. Szeretek olyan témákkal foglalkozni, amik megosztóak voltak a maguk idejében, vagy esetleg még most is azok.
Az írás mellett a másik kedvenc időtöltésem az olvasás, nem egy olyan könyv és író van, aki a saját történeteim megírásakor inspirál. Azt hiszem, kilenc éves lehettem, amikor elkezdtem írni. Az első történeteimet akkor még az aktuális olvasmányaim ihlették, ezekhez írtam kiegészítő fejezeteket, vagy alternatív befejezéseket. Aztán ezeken túlléptem, és elkezdtem a saját történeteimet megírni, és végül az LMBTQ+ irodalomban találtam meg magam. Azóta az volt az álmom, hogy megjelenjenek a könyveim, és végre teljesült is ez, hiszen megjelent a Gyufaláng című történelmi romantikus, meleg könyvem. 
Ezen kívül történeteim és novelláim még a HundredMoors nevű blogomon érhetők el.

Elérhetőségeim:
Blog: S.A.Locryn Writes  https://salocrynwrites.com
HundredMoors: https://hundredmoors.com
Email: salocryn@gmail.com
Fb: https://www.facebook.com/salocrynwrites/
Instagram: https://www.instagram.com/salocryn/?hl=hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése