KapcsolatKovács Ági
főszerkesztőA bloggerkedést 2017-ben kezd­tem el a Magyar Szerzők Köny­vei blogon, ahol zömmel, magyar szerzőkkel foglalkozom, olvasok, illetve írok róluk. Magamról annyit, hogy szeretek olvasni és kézműveskedni. Ha tu­dok, szívesen segítek másoknak is. Édesanyám által szerettem meg az olvasást. Gyerekkorom óta falom a könyveket, ez a mai napig is tart. A blogolást azért kezdtem el, hogy megmutassam: hallássérült­ként is el lehet érni, amit szeret­nénk.

Smidhoffer Eszter
szerkesztőEszter vagyok – könyves körökben Lovebooks – lassan 24 éves könyvmániás. 2017-ben végeztem a pécsi egyetemen kommunikáció és médiaszakon. Jelenleg a Veszprém Megyei Naplónál vagyok külsős újságíró és egy óvodában kisegítő. Emellett nagy vágyam, hogy könyvtárban dolgozhassak, ezért szeptembertől egy évre újra beülök az iskolapadba. Legszívesebben elgondolkodtató, pszichológiai, thriller műfajú könyveket olvasok, de mindenevőnek tartom magam; ami felkelti az érdeklődésem, az jöhet.


Diósi Zsófia
szerkesztőA nevem Diósi Zsófia, munkám és szenvedélyem a műfordítás, illetve nyelvi lektorálással is szívesen foglalkozom. Bolondulok a klasszikus orosz és ókori római irodalomért, de egy kellően hátborzongató regénnyel is napokra kivonható vagyok a forgalomból. Az álmom, hogy egyszer létrehozzak egy tematikus kiadót, amely a méltatlanul háttérbe szorult műfajokat népszerűsítené, számos csodás könyvnek adva otthont.


Isabel Healian Rose

szerkesztő


Csorba Izabella Rózsa vagyok, Isabel Healian Rose-ként négy könyvem jelent meg.
Olvasni már egészen kicsi korom óta nagyon szeretek: nem áll távol tőlem egyetlen műfaj sem. Mivel számomra ez a tevékenység nemcsak kikapcsolódást jelent, hanem tanulási lehetőséget is, ezért igyekszem annyi időt erre szánni, amennyit csak lehetséges.
Blogolni főképpen azért kezdtem el, hogy így segítsem a kortárs magyar szerzők munkáját és azóta számos szerzővel és a könyveivel sikerült megismerkednem.
Szeretek interjúkat, ajánlókat készíteni, és igyekszem könnyen szót érteni másokkal. De mivel nagyon kíváncsi természet vagyok, nyitott vagyok új dolgokra is.

Blog:https://ujalmok.blogspot.com/
Szerzői oldalam:https://www.facebook.com/healianrose/


Mail: diosizsofia3@gmail.com
Személyes: instagram.com/diosizsofia/

Horváth Tamásné
szerkesztőHorváth Tamásné vagyok, aki egy kicsit is ismer, az Incinek szólít.
Amióta megtanultam olvasni, falom a könyveket, amelyek kezdetben menekülést jelentettek a valóságból, ma már inkább kikapcsolódásképpen, magáért az olvasás szeretetéért fogok könyvet a kezembe.
Az olvasás számomra nem egyszerű hobbi, teljesen a mindennapjaim része, majdnem annyira szükségem van rá, mint a levegőre.
A könyvek témáját tekintve mindenevő vagyok, sokféle regény fordult már meg a kezeim között, a sci-fit kivéve, de arra is nyitottnak érzem magam.


Email: inci19810117@gmail.com
Blog: konyvszenvedelyek.blogspot.com
Oldal: https://www.facebook.com/Könyvszenvedély-101986371300295/
Csoport: https://www.facebook.com/groups/774175486302005/

Tormási Cintia
szerkesztőA könyvek szeretete talán nyolcéves korom óta tart, és azóta is töretlen. Minden, ami könyvvel kapcsolatos, az engem érdekel. 2018-ban indítottam el az első blogomat Papírra vetett gondolataim névvel. A blogom indulásának két legfőbb célja, hogy minél több emberhez eljuttassam az olvasás szeretetét, és megismertessem kis hazánk szerzőit. Olvassunk magyar szerzőket és legyünk rájuk büszkék, hiszen olyan tehetségesek!

Mail: tormasi99@freemail.hu Gwendolyn Tussaud
szerkesztőGwendolyn vagyok és 5 éve kezdtem el bloggerkedni. Részben már akkor is könyvekkel foglalkoztam, de volt egy fanfiction írós korszakom is. Alapvetően minden zsánert szeretek olvasni, de ez persze az aktuális hangulatomtól is függ, de mostanában kicsit közelebb áll hozzám a fantasy és a romantikus irodalom. Persze az olvasás mellett írok is, egyelőre még csak a fióknak, de ki tudja, talán nem sokára az én könyvem is megjelenik. Emellett persze, ahogy mindenkinek nekem is van egy álmom, vagyis álommunkám. Amennyire vissza tudok emlékezni, gyerekkoromtól kezdve színész vagy könyvszerkesztő akartam lenni. Bár az első nem jött össze egy sérülés miatt, de a szerkesztés meg lesz, szeptemberben kezdem el minorként az egyetemen.A többiekhez hasonlóan leginkább én is könyvértékeléseket, ajánlókat fogok hozni a magazinban, de előfordulhatnak interjúk is és érdekességek a magyar írókról, de hozok élménybeszámolókat is dedikálásokról, ahol megfordultam.

Blog: http://theveteransoflife.blogspot.com/
https://gwendolynolvasokuckoja.blogspot.com/  
Facebook: https://www.facebook.com/GwendoLynnTussaud82hs69
Email: gwendolyn.tussaud@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése