Rólunk

2019. december 12., csütörtök

1 éves a NewLine Kiadó – Író-olvasó találkozóval egybekötött karácsonyi könyvvásár


December 1-én ünnepelte születésnapját a NewLine Kiadó, egy évvel ezelőtt ezen a napon nyitotta meg "kapuit" a webshop-jának elindításával.

Ez alkalomból egy karácsonyi könyvvásárral egybekötött író-olvasó találkozóra hívta meg olvasóit december 7-én 14 órai kezdettel az R&R Bárba.




Gibicsárné Szabó Noémi (Mimi Taylor) a NewLine Kiadó megálmodója egy beszéd keretein belül köszönte meg mindazon szerzők munkáját, akik segítették a kiadó megalakulását, működését. A szóbeli méltatásokon kívül oklevelek átadására is sor került.



Sokan látogattak el erre az eseményre, ahol családias, vidám hangulatban telt az idő.
Akik ellátogattak a könyvvásárra olyan szerzőkkel, találkozhattak, mint Mimi Taylor, Ella Steel, Abby Winter, Emy Dust, Suzanne Wolf, Nagy Eszter, Giuditta Fabbro, Illyana Sanara, Bakos R. Laura, Sue Dylen, Mike Menders, Bob Taylor.




Vendég szerzőként jelen volt J. K. Smith és Victoria Green írónő is, akiknek a könyveit szintén meg lehetett vásárolni kedvezményes áron.




A megvásárolt regényeket a helyszínen a jelen lévő szerzőkkel dedikáltatni is lehetett.
Jómagam is sok szép regénnyel, könyvjelzővel és egyéb aprósággal gazdagodtam, nem csak saját magamnak, de a kislányomnak is tudtam könyvet vásárolni, amit az ő nevére dedikáltattam.











Örülök, hogy én is részt vehettem az eseményen, ahol jó társaságban egy felejthetetlen és vidám délutánt tölthettem el.
Aki még nem ismeri a NewLine Kiadót, az nézze meg az Ella Steel által az egyéves születésnapra készített videót!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése