Rólunk

2020. február 15., szombat

Sue Dylen: Kahlo- A rosszfiú

Köszönöm szépen az Sue Dylen írónőnek és a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy lehetőséget kaptam ennek a csodálatos történetnek az elolvasására! Ez a kötet nem csak csodálatos helyekre jutatott el,de szuper új karaktereket is megismerhettem.

Sue Dylen: Kahlo


Tartalom:

Kiszállhat ​valaki élve egy drogkartellből?

Lazaro Kahlo a kolumbiai drogpiac legnagyobb klánját vezeti – de nem választotta, hanem véreskezű apjától örökölte ezt az életet. Miután feleségét közvetlenül a kisbabájuk születése után meggyilkolják, Kahlo számára egyetlen életcél marad: meg kell óvnia lányát attól a világtól, amelyben ő is felnőtt és él.
Hat éven át sikerül eltitkolnia a világ elől, hogy a csecsemő túlélte a támadást, Nana Kahlo a legszigorúbb biztonsági intézkedések között él Alaszkában, édesapjától távol. Egy napon azonban felfedik kilétét, s Kahlónak ki kell menekítenie gyermekét Amerikából.
Hol lesznek biztonságban?
És ki lesz, aki a megbízható dadát helyettesíteni tudja?
Amikor Kahlo ezeket a problémákat megoldja, még mindig ott marad számára a kérdés: ki árulta el kislánya, Nana létezését és lakhelyét? A férfi további támadástól tart, ugyanakkor a kartellből való kiszállást is le akarja zárni.
Kahlo haditervet készít. Csak egy tényezővel nem számol: hogy Korfun megízleli a valódi szerelmet.
Kalandokkal, fülledt erotikával és fordulatokkal teli történet menekülésről, vérbosszúról, családról, titkokról és szerelemről.

Gondolataim a könyvről:

Elsőnek talán a borító lehet leginkább megkapó az olvasó számára,hiszen igazán jól kidolgozott és látványos is. Szerencsére a szép borító mellé egy izgalmakkal teli, fordulatos történet is párosul. 

A kötetben megjelenő személyek igazi egyéniségek, kemény karakterek, akik között sokszor e miatt is alakul ki konfliktus. Én személy szerint imádtam Lazaro személyiségét, aki bármilyen fafejű is, azért bevallhatjuk teljesen őszintén,hogy minden könyvmoly szívét képes megdobogtatni. Amelia személyisége is igazán közel került hozzám, nagyon könnyen tudtam vele azonosulni a történet során. Ez a két ember olyan egymásnak, mint a mágnesek, taszítják egymást, de vonzzák is egyszerre, az egyik nem lehet meg a másik nélkül.

Úgy gondolom, hogy a kötet után jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy én mégis miért nem olvastam még eddig semmit az írónőtől? Hihetetlen jól ötvözi a romantikát az akcióval, ami egy szuper párosítás. Várom már, hogy olvassak még tőle, mert ezek után biztos, hogy fogok.


Ha felkeltette az érdeklődésedet, az írónőt itt találod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése