Rólunk

2020. augusztus 23., vasárnap

Beleolvasó: Bombicz Judit: Csodák Könyve - ("De most térjünk vissza az erdei kiránduláshoz. A család végre elindulhatott a kert végéből vezető gyalogúton az erdő belseje felé.")

Elérkezett hát az utolsó beleolvasó a magazin oldalán. Bombicz Judit: Csodák Könyvéből, A víz alatti város meséből hozok még két részt. Bízom benne, hogy tetszettek a mesék, és amennyiben igen, támogassátok az írónőt, hogy még több történet érkezhessen a kicsikhez. A rajzokat Hiczkó Zsuzsanna készítette a könyvekhez.

Köszönöm Bombicz Judit írónőnek, hogy lehetőséget adott, hogy egy kis részletet hozhassak a magazin oldalára. Gyönyörű mesék és csodaszép rajzok tarkítják az oldalakat. Merem ajánlani minden kedves szülőnek a könyvet.

Bombicz Judit:
Csodák Könyve


Tartalom:
Elvarázsolt karácsonyfadísz? Más világokba repítő könyv? Netán egy tükör, ami olyan helyre visz, amiről nem is álmodtál? Ugye milyen hihetetlen dolgok? Mégis, ebben a mesekönyvben mindet megtalálod, ahogy a manókat, sellőket, tündéreket is. Olvass bele ezekbe a mesékbe, és kísérd el a szereplőket olyan világokba, amelyeket csak a képzelet, a fantázia mutathat meg neked! 
Keresd meg Fannival és Péterrel a Mikulást vagy ússzatok együtt a tenger mélyén! 
Induljatok együtt a mesék birodalmába…

ENGEDÉLLYEL



A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése