Rólunk

2021. január 30., szombat

Tudtad-e Chris Land írónő ( Lélekvesztő c. kötet ,mely tele van kalandokkal, romantikával, humorral, aki elárul néhány titkot.)

Chris Land írónő is megosztott velünk 10+1 állítást magáról. Az írónőnek tavaly jelent meg a NewLine Kiadónál a Lélekvesztő c. kötete, amelyről hamarosan a magazin oldalán is olvashatjátok majd a véleményemet. Az biztos, hogy Indiana Jones, elbújhat mögötte. 

Íme a 10+1.

1)

Lőrincz L. László nem a „Lélekvesztő” című könyvemet olvasva tette azt a kijelentést, hogy „nem lehet letenni”, hanem azt ezt megelőzőre, ami szerintem nem volt ilyen jó. Kíváncsi lennék, vajon erre mit mondana.

2)

1997 augusztusában csupán pár nap választott el minket a Hatsepszut-templománál történt turista mészárlástól.

3)

Sínán, fegyveres konvoj kísért minket a félszigetre, ahol már akkor veszélyes volt az élet, akár mostanság, ahogy ezt majd leírom a további regényeimben.

4)

1997, Sínai-félsziget, Mózes-hegy: egy magyar házaspár férfitagjának köszönhetem az életem, ugyanis, ha nem ragadja meg hátulról a hátizsákom pántját, hamar leértem volna a hegy aljában elterülő kolostorba. Ezúttal is hálás köszönetem az életmentésért! 

5)

Valóban volt egy kopt kapcsolatom, ahogy azt a Lélekvesztő című könyvemben is leírom. 

6)

Ha 9 élete van egy macskának, akkor én azt már mind elhasználtam, de az „őrangyalaimnak”, illetve a megmentőimnek köszönhetően megvagyok. Kíváncsi leszek rá, innentől fogva hogyan tovább, tehát van mit írnom a regényeimben.

7)

Valóban nem nagyon tudok úszni, ahogy azt a „Lélekvesztő” című könyvemben írom.

8)

Egy kiadó csak akkor adta volna ki a Lélekvesztőt, ha bebizonyítom neki, hogy azt nem Vavyan Fable írta. Sajnálom, nem ő írta, ugyanakkor kedvelem az írónő jó pár könyvét.

9)

Mindig a nyugalomra és harmóniára törekszem, de a főiskolás éveim alatt rákaptam Chris Carter pszichothrillerjeire, meg is kértem őt arra, hogy az egyik legbrutálabb történetének legyen folytatása, mondanom se kell, hogy lesz.

10)

Mivel természetközeli embernek tartom magam, a regényeimben a második könyvemtől fogva mindig megjelenik egy „szívemhez közelálló állatka”.

+1)

Kedvelem a legendákat, misztikát, titkokat és rejtélyeket, nem véletlenül ástam bele magam az ősi kultúrákba, szlogenem emiatt: „Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja”.

A könyvét itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése