Rólunk

2022. február 18., péntek

Erica Anthony: Találj rám (Találj rám I.) "Ez a regény megdobogtatta a szívemet, és összerakta a lelkemet "

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget és a bizalmat Erica Anthony írónőnek azért, hogy elolvashattam a nem mindennapi regénysorozatának első részét, ami nem más, mint a Találj rám. Ez a regény sok izgalmat tartogatott az olvasók számára. Tele van izgalommal és titkokkal. Köszönöm Kovács Áginak, aki régebben ajánlotta nekem ezt a könyvet. Nem utolsósorban a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak tartozom hálával azért, mert megírhatom erről a különleges kötetről a véleményemet.

Erica Anthony: Találj rám
(Találj rám I.)

Tartalom:

Beleszeretni valakibe egyszerű, ám elengedni őt a legnehezebb dolog a világon.
Erin a New York-i, befolyásos Walsh dinasztia legifjabb tagja. Az örökösen lázadó lány múltját sötét és fenyegető titkok uralják, melyek elől egyetlen kiutat lát: menekülni a fullasztó családi kötöttségek elől.
Egy fotózáson összefut az észvesztően jóképű Jake Valentinivel, aki sármjával és vadító tengerkék szemeivel rést talál a lány védőpáncélján. Erin érzi, hogy kockázatos felfednie magát a férfi előtt, akinek bűvköréből nehezen szabadul, de a sors akkor nem ad zöld utat a szenvedélynek: messze sodorja őket egymástól.
Vajon képes lesz elfelejteni őt egy másik férfi oldalán, vagy a tűz, amit a férfi közelében érzett, örökre megperzselte a szívét és nem ereszti a karmai közül?
Jake, az örök lázadó, szexi tűzoltó képes-e elfelejteni azt a lányt, aki egy pillanat alatt megbabonázta őt? Túllép az érzésein, ahogy mindig is tette, vagy megszállottan keresi azt a zöldszemű lányt, aki megigézte azon a bizonyos fotózáson?

Titkok, örök barátság, szenvedély, és egy igaz szerelem kialakulásának kezdete…

Véleményem:
5/5

Azt kell mondanom, számomra eléggé érdekes olvasmány volt. Először is azért, mert szeretem az olyan történeteket, ahol valamilyen hivatásról van szó, és persze az egyenruhás pasik a gyengéim. Már miért is lenne ez másképpen? Aztán azért is tetszett, mert Erin nem egy nyafogós, picsogó csaj. Azok az idegeimre tudnak menni nagyon. Az alaptörténet érdekes, mivel az olvasó azt hihetné, hogy egy olyan szerelmi történetet rejt magában, amelynek a végén happy end lesz és kész. Egyszerű bonyodalommentes történet, amely arról szól, hogyan talál egymásra két ember az évek múltával. A cím is erre utal, de ennél nagyobbat nem is lehetne ezzel tévedni. Mert ugyan az újbóli találkozásról is szól, de mellette sok titkot, szenvedést és izgalmat is rejt. Ez a regény több, mint egy szerelmes történet, mert van benne szó családon belüli megromlott viszonyról, lelki terrorról, titokról, titokzatos üzenetekről, fenyegetésről és még sorolhatnám.
Mikor az ember azt hinné, hogy végre fény derült egy titokra, vagy megoldani látszik magában a rejtélyt, akkor jön egy újabb csavar. Az írónő erotikus-romantikus könyve akcióban is bővelkedik.

A történetről:
Erin Walsh egy gazdag családból származó nő, aki nyolc évvel ezelőtt elmenekült otthonról azért, mert az édesanyja nem hitt neki, és ő ezért nem bírta tovább az örökös terrort. Végleg meg akarta szakítani a családjával a kapcsolatot. Sikerült is neki, egészen addig, míg egy nap nem kapott az édesapjától egy üzenetet, hogy szeretett nagymamája nincsen többé. De ez nem volt elég trauma szegény lánynak, hanem édesapja közölte vele azt is, hogy a régi élete, amit igaznak hitt, nem is az, aminek látszik.

Jack Valentini egy férfi, aki a hivatásának él, egészen addig, míg aktuális barátnője nem beszéli rá egy fotózásra, ahol találkozik álmai nőjével, Erinnel. De a lány rejtőzködik, így a nevét sem árulja el a férfinak. Jake mégis rájön abból, hogy Erin után kiabál a barátnője, Trish. Erinről nevezi el lányát, akit nem láthat, mivel a gyermeke anyja eltiltotta tőle, mert nem azonos társadalmi körből származnak.

Szóval ebben a könyvben minden megtalálható, amire vágyhat az olvasó. De nem egy egyszerű olvasmány, az már biztos. Mert tele van titkokkal, kétségekkel, érzelmekkel.
Ezt a könyvet olyan olvasóknak ajánlom, akik nem vetik meg az erotikát és a romantikát.

Erica Anthony hivatalos oldala

Newline kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése