Rólunk

2022. július 31., vasárnap

Top 5 könyvajánló Moncsitól

Újabb könyvajánló jön tőlem. Remélem, fogok tudni mutatni nektek néhány újdonságot is. 3 olyan könyvet választottam ki, amit már olvastam és 2 olyat, amelyet el szeretnék olvasni.


Top 5

1.
S. A. Locryn: 
Edinburgh kék fényei


Pokolian ​indul a nap, Davist ultimátum elé -állítják. Már az ötödik mentőtisztet akarják a nyakába sózni. Neki, a veterán, Afganisztánt megjárt orvosnak! Méghogy ő kiállhatatlan?! Csak annyit akar, hogy mindenki hagyja békén.

Dennis sem vágyik ennél többre, mégis társak lesznek. Amikor beosztják Davis mellé, megfogadja, hogy nem hagyja magát még egyszer megfutamítani, hiszen eleget tűrt egész eddigi életében.

Rázósan indulnak a közös napok. Dennisnek nem csak a melóba kell visszaszoknia, de társa értelmezhetetlen viselkedését is kezelnie kell.

Sokáig azt hiszik, hogy ennél rosszabb nem is történhetett volna velük, de a végeláthatatlan műszakok és riasztások alatt egyre jobban megismerik egymást, rájönnek mi volt az, ami eddig hiányzott az életükből. Hogy ezt megtalálják, nem pusztán a környezetükkel, hanem saját érzéseikkel is meg kell küzdeniük.

Sejtelmük sincs, hogy eddigi megpróbáltatásaik pusztán bemelegítésül szolgáltak ahhoz, ami rájuk vár. Vajon képesek lesznek közös nevezőre jutni, vagy elkerülhetetlen, hogy Davis elveszítse a munkáját?

S.A. Locryn hivatalos oldala

2.
Victoria Green: 
Valter és Vivien
(Valter és Vivien I.)

A ​tizenöt éves Vivien beleszeret Valterba, az új szomszéd fiúba, aki gyönyörű szemével, verseivel és szavaival hódítja meg a lányt. Édesanyja, amint megtudja, hogy lánya kivel találkozik, eltiltja tőle. Vivien semmit sem ért, addig a percig, amíg meg nem tudja a szörnyű igazságot.
„– Miért nem barátkozhatok Valterrel?
– Aki bókol, és rózsát ad, az nem barátkozni akar – jegyezte meg szúrósan. Én lesütöttem a szememet. Anyám tovább folytatta, nyugodtabb hangon.
– Azért Vivi, mert a fiú nem hozzád való. Valter egészen máshogy látja a világot, mint mi!
Ebből egy kukkot sem értettem. Ennek így nem volt értelme. Nincs is egyforma ember a világon. Mindenki egy picit más, de ettől még nem rossz. Anyám biztosan látta az arcomon, hogy nem győzött meg, ezért folytatta.
– Hogy fogalmazzak neked… – sóhajtott.
Kezdett egy kicsit megrémíteni. Valamit elhallgat előlem…”
Izgalmas, lebilincselő, megrázó, szerelmi történet!
„Mikor a szőke hercegemről ábrándoztam, nem pont egy problémás gyermekkorral megáldott bűnözőt képzeltem el.”

3.
Suzanne Wolf:
Jelvény mögött
(Mögött sorozat 1.)


Michael ​Walsh a rendőrség elit csoportjának vezetője. De munkájának van egy másik oldala is, melyet csak kevés ember ismer és még a barátok előtt is titkok öveznek.
Új beosztása újra összehozza legjobb barátja és egyben kollégája húgával, aki iránt titokban, régóta gyengéd érzelmeket táplál.
Elizabeth Foster rendőr családba született. Szülei tragikus halála után nagynénje és nagybátyja nevelte fel testvérével Lucassal együtt.
Életének legfőbb célja, kideríteni miért kellett a szüleinek meghalnia és megtalálni a gyilkosukat.
Azonban életében egy nem várt fordulat következik be.
Új főnöke nem más, mint Mike, Lizi titkos nagy szerelme

Vajon életben tud maradni egy olyan szerelem, melyet a barátok, sőt még Lucas előtt is titkolni kell?
Meddig bírja el egy kapcsolat az állandó titkokat?
Teljes egészében bepillantást nyerhetünk a Jelvény mögötti életekbe és sorsokba?
Mindezekre a kérdésekre, választ kaphatunk Suzanne Wolf lebilincselő, akciókban és váratlan fordulatokban gazdag könyvében.
Szerelem, erotika, korrupció, akció.

Suzanne Wolf hivatalos oldala

4.
Anne L. Green:
Toszkána vére
(Hatalom, mámor, Toszkána 1.)


Veszteség ​nélkül nincs változás, de vajon a szerelem rá tud venni arra, hogy fejest ugorjunk az ismeretlenbe?
Cathlyn Keyes élete gyökeresen megváltozik, amikor egy csúnya szakítás után vőlegénye elől egy toszkán borbirtokra menekül átgondolni a jövőjét. Katie első pillantásra beleszeret a lankás, hullámzó dombokkal, magasba törő tujasorokkal, napfényben fürdőző szőlőtőkékkel és az este ezüstös fényébe burkolózó rusztikus kőépületekkel tarkított toszkán tájba… és nem csak a tájba. Hamarosan megismeri a sármos Danielét, aki felvillantja előtte a változás lehetőségét.
Daniele Allegrini évek óta azért küzd, hogy megmentse a családi birtokot a csődtől. Mindene a szőlő és a borkészítés, de be kell ismernie, az értékesítés kegyetlen versenyt diktáló világa távol áll tőle. A mindent irányítani akaró, olasz mentalitása miatt nehezen viseli a birtokra érkező okoskodó, makrancos és makacs Katie-t, aki elhatározza, hogy segít Danielének kilábalni az anyagi válságból.
A Toszkána vére a Hatalom, mámor, Toszkána-sorozat első része, amelyben az írónő egy vakmerő, olasz utazásra invitálja az olvasóját. Ez a könyv olyan, mint egy különleges bor: ínycsiklandó, nemes és mámorító, megfűszerezve egy kis pikantériával. Ha belekóstolsz, garantáltan még többre vágysz majd. A történet a Toszkána örököse című kötetben folytatódik.

5.
Melinda Bald: 
Találj rá
(mÁMORtánc 1.)

Egy hűtlen pasi. Egy nyereményút. Egy pimasz és jóképű idegenvezető.
Liz tökéletesnek hitt világa egy este alatt romba dől. Élete szerelme szó nélkül sétál ki az életéből.
Hogyan lehet az összetört önbecsülés darabjait újra összeilleszteni?
A sors tálcán kínálja a lehetőséget. Az útjába sodor egy egyhetes tengerparti nyereményutazást és egy privát idegenvezetőt, Damient. Az egzotikus sziget és a szemtelen férfi közelsége, felébreszti a vágyat, ami eddig mélyen legbelül rejtőzött benne.
Ez valóban csak barátság? A mámoros pillanatok be tudják gyógyítani a szív sebeit?
Képes egy nyaralás megváltoztatni mindent?
Kezdetét veszi a mÁMORtánc!


A könyvek elérhetőek az alábbi linkeken:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése