Rólunk

2019. december 30., hétfő

Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin

Fülledt hangulatú erotikus történet a könnyedség köntösébe bújtatva, melybe vegyült még kellő mennyiségű dráma, így lett igazán izgalmas olvasmány. 


Lilith M. Abbey – Mike Menders: Krisztin 



Tartalom:

Azon a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal. 

A századfordulón játszódó regényben az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár? 

Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg. 

A történetet – a nyílt erotikus részletek miatt – kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk! 


Véleményem: 

5/5 

Egy titkos szerelmi viszony kibontakozásának lehettünk tanúi, amelyet a lágy érzékiség jellemzett. 

Krisztin naiv, őszinte (szemérmetlen) érdeklődése és Batya heves, fellobbanó vonzalma – ami ellen kezdetben tiltakozott –, igazán kedvelhető párossá tette őket. Végül persze megadták magukat a vágyaiknak. 

Egyik bonyodalom a másik után kavarta meg a szálakat. Néha csak kapkodtam a fejem mennyi minden történt. 

Tetszett a váltott szemszögű elbeszélés, mert így kapunk meg minden információt, így látunk rá kellőképpen a szereplők érzelmeire egy-egy eseménynél. 

Ki kell emeljem a gyönyörűen leírt erotikus részeket. Olyan természetesek, tüzesek voltak a szerelmi jelenetek, mint az életre kelt fantáziák. 

Imádtam ezt az erotikával fűszerezett, izgalmas történetet, amit csak ajánlani tudok mindenkinek! 

Itt lehet a szerzőt megtalálni:

Itt lehet beszerezni a könyvet:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése