Rólunk

2019. december 30., hétfő

Mimi Taylor: Féktelen szerelem – egy magával ragadó szenvedélyes történet

Hálásan köszönöm Mimi Taylornak a megtiszteltetést, hogy előolvasója lehettem az ősszel megjelent Féktelen szerelem című könyvének.
Nagyon kedvelem az írónőt és a történeteit, ezért sokat jelentett számomra, hogy részese lehettem a regénye megszületésének. Külön öröm volt, hogy megemlített a köszönetnyilvánításoknál.

Mimi Taylor: Féktelen szerelem


Tartalom:

Mia Wilder egy nap arra ér haza, hogy vőlegénye a saját hitvesi ágyukban mással hempereg. Teljesen magába zuhan és megfogadja, hogy soha többé nem adja be a derekát senkinek. Tanítónőként kizárólag kis tanítványainak fog élni.
Paul Davies a múltja elől menekül, felejteni akar, amikor egy defekt miatt megállásra kényszerül Fort Collins városában. Miután megismerkedik az idős műhelyfőnökkel, úgy dönt, a városban marad, és ott kezd új életet. A múltja azonban árnyként kísérti, és nem ereszti.

A fiatalok találkozása váratlan fordulatokat hoz életükbe. Mindketten tagadják a nyilvánvalót és rossz döntéseket hoznak.

De létezik egyáltalán rossz döntés? Mit tehetünk, ha a múltunk folyton kísért? Meddig hagyhatjuk? Vajon a mélyből van visszaút?

Elsöprő érzelmek, fülledt erotika és a lapok elé szögező izgalmak várnak rád, a Fekete Bárány és A bosszú ára szerzőjének legújabb kötetében.

Véleményem:
5/5

Két megtört lélek. A nő nem bízik a férfiakban, míg a férfi fájdalmas múltjának a rabja. Váratlan találkozásuk mindent elsöprő érzelmeket szabadít fel bennük.
A regényben megjelenő drámai hangvételt a történet egészét átszövő elképesztő humor teszi lágyabbá.

Gyönyörűen ábrázolja a könyv milyen is az észvesztő szerelem, hogy mennyire elveszíthetjük a kontrollt a tudatunk felett, amikor találkozunk a megfelelő társsal és mennyi mindent tennénk meg érte.

Igazán izgalmas olvasmány, olyan fordulatok vannak benne, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Néhány mozzanat annyira megdöbbentett, hogy percekig nem tértem magamhoz, csak ültem megrendülten.

Olvasás közben egyik ámulatból a másikba estem, teljesen magával ragadott ez a történet, szinte benne éltem én is, osztoztam a szereplők minden örömében és fájdalmában.

Fantasztikus alkotás, amit bátran ajánlok mindenkinek!

Az írónőt itt lehet megtalálni:

A könyvet itt lehet beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése