Rólunk

2019. december 29., vasárnap

Vélemény Elyn Vee N. legújabb regényéről


Szeretném megköszönni Elyn Vee N. írónőnek, hogy biztosított számomra egy példányt a könyvből. Már volt alkalmam olvasni egy előző regényét, így  van összehasonlítási alapom és elmondhatom, hogy látom a fejlődést!

Elyn Vee N. - F$ck ​you, Hunter! – Cseszd meg, Hunter!



Tartalom:

„ Hunter Blake. Számomra a nagybetűs férfi. A puszta tekintetével sikerült elérnie, hogy megkérdőjelezzem a saját épelméjűségemet. Megragadott, majd bezárt egy kalitkába, amit gondosan kulcsra zárt. De mi van akkor, ha nem is akarok szabadulni? Te jó ég, de szívesen maradnék, a foglya… Egy probléma van. Hogy még pár hónap híján kiskorú vagyok. Ő pedig rendőr. És az apám is rendőr. Ráadásul a főnöke… ”

Véleményem:
4,5/5

A történet a elég egyszerű: a főszereplő lány beleszeret egy rendőrbe, aki az apjánál dolgozik. A címből és a borítóból sejthető, hogy Hunter nem egy szende kisfiú, és ez a megérzésünk nem is hagy cserben minket.
A történet szempontjából a karakter jól van kitalálva és megfelelően kidolgozott is. Tetszett, hogy a szerző nem egy egyszerű románcot tárt elénk (hiszen Olivia, a főhősnő még kiskorú, amikor megismerkednek).
A komoly erkölcsi dilemma megviseli a férfit. Jó lett volna, ha egy kicsit nagyobb betekintést kapunk ebbe a részbe, na nem mintha kevés lett volna; csak személy szerint nagyon érdekelnek a lelket megterhelő dolgok. Talán ennek tudható be, hogy eleinte egy kissé döntésképtelennek tűnt.
Olivia egy naiv kislány, ennek fényében néha idegesített. Korához megfelelően viselkedett, de érezni az érettség hiányát. Bár természetessége kétségbevonhatatlan tudja, milyen hatással van a férfira. De szerelmük így is lángra lobban és dönteniük kell: megálljt parancsolnak az érzelmeknek vagy mindent kockára tesznek?
A könyv kifejezetten a romantikus regények rajongóinak ajánlott. Nagyon szépen hozza ezt a lágy rózsaszín ködös-érzést.  Na és persze azoknak, akik szeretik a macsóbb főszereplőket.
Az írónő stílusa bár kiforratlan, látok benne fantáziát. Képes éreztetni a szereplők hangulatát; a párbeszédei nagyon szórakoztatóak. Kíváncsi vagyok, mivel rukkol elő legközelebb!

Ha érdekelnek a részletek, látogass el ide

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése