Rólunk

2020. március 1., vasárnap

Vivien Holloway: Tolvajbecsület

Vivien Holloway Mesterkulcs című kötete után rögtön nyúltam is a folytatásért, a Tolvajbecsületért. A szereplőket imádom és ez az egész világ teljesen beszippantott! Talán azt is mondhatom, hogy függőséget okoz!

Vivien Holloway: Tolvajbecsület


Tartalom:

Winie ​végre megszerezte a Mesterkulcsot, ám az apja úgy döntött, senki sem használhatja a szerkezetet addig, amíg ki nem derítette, hogyan működik. A probléma csupán az, hogy Winie-nek bizony sürgősen szüksége lenne rá. Az alku, amit Williammel kötött, most már sokkal inkább becsületbeli kérdés, mint pusztán üzlet, nem mellesleg a Conrey fiú is egyre türelmetlenebb.
Közben a Langton család egy második világháborús tank elrablását tervezgeti, ráadásképpen pedig felbukkan valaki Winie múltjából, akit jobb szeretne inkább elfelejteni.
A lány végül apja engedélye nélkül használja a Mesterkulcsot, hogy megszerezhesse Will édesanyjának gyűrűjét egy szigorúan őrzött páncélteremből, azonban hiba csúszik a gépezetbe, és Winie ezúttal talán tényleg nem fogja megúszni olyan könnyen, mint remélte.


Gondolataim a könyvről:


A történet folytatódik, és főszereplőnk izgalmasabbnál izgalmasabb helyzetekbe sodorja magát. A Willnek tett ígéretét próbálja betartani, ami egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogyan azt Winie elsőnek gondolta volna. Újabb titkok és rejtélyek tudódnak ki, amelyek csak még jobban megbonyolítják az eddig sem könnyű helyzetben lévő Winie életét. 

Ez a kötet is nagyon szórakoztató és izgalmas, a vége miatt pedig teljesen kivagyok. Még szerencse, hogy már nálam van a folytatás.

A könyvet itt tudjátok beszerezni :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése