2019. augusztus 17., szombat

C.S.Lazzar: Víz alatt

„Tényleg ennyire kicsin tud múlni?” C.S. Lazzar: Víz alatt

Először is köszönöm C. S. Lazzar szerzőnek a lehetőséget, hogy megjelenés előtt elolvashattam a Víz alatt c. könyvet. Számomra megtisztelő, hogy kezemben tarthattam, elolvashattam és megírhattam a véleményemet. Elképesztő, fantasztikus és torokszorító történet. 
Köszönöm ezt a csodálatos történetet!

C. S. Lazzar:

Víz alatt


Tartalom:


C.S. Lazzar eddigi legizgalmasabb romantikus regényében Mila és Alex, a fiatal szerelmespár, egy természeti katasztrófa áldozatai lesznek. Amikor pillanatok választják el őket a biztos haláltól, kiderül, hogy mi az, ami igazán fontos.



Véleményem
5/5

Azt hiszem, 5 csillag helyett 10-et is megérdemelne, és nálam a kedvencek toplistájába került ez a könyv.

Fenomenális és egetrengető történetet olvastam, még most is a hatása alatt vagyok. Nagyszerű és olyan filmszerű hatása volt a könyvnek számomra. Már a fejemben meg is van a szereposztás, hogy ki játszhatná el ezt a történetet. El tudnám képzelni Jake Gyllenhaalt Alex szerepében és Mila szerepében pedig Emy Rossumot. Nagyon átjött az az érzés, amit Alex és Mila éreztek egymás iránt és a helyzettel kapcsolatban. Kitartás, szerelem, az életben maradás mind-mind megvolt benne. A fájdalom, a csalódottság és a keserűség szinte belém mart. Alig tudtam letenni a könyvet. Nagyon akartam tudni, mi lesz velük. Féltettem őket és izgultam értük.

Ennyire intenzív és szívszorító érzésem régen volt már, mint amit ez a könyv kiváltott belőlem. Sajnos bizony sokszor pillanatok alatt megtörténik a katasztrófa, hogy nincs idő gondolkodni, csak cselekedni. És remélni a legjobbakat. Alex és Mila minden telhetőt megpróbáltak, amit abban a helyzetben emberileg lehetett. Az volt a legjobb benne, hogy abszolút nem tudtam, mi lesz később, vagy mi történik velük. Szerintem érdemes a szerzőnek ezen a pályán maradnia és folytatni az írást. Köszönöm nagyon, hogy elolvashattam.

Csak ajánlani tudom, és persze papírzsebkendőt tessék oda tenni, mert a vége teljesen maga alá temet. Elképesztően lett befejezve a történet, szerző még a végére is tett egy csavart, és nem is kicsit. Egyszerre éreztem csalódást, megkönnyebbülést és fájdalmat a szereplők helyében. Ez keserédes befejezés volt számomra.




A könyvet itt tudjátok beszerezni: 
C.S. Lazzar szerzői FB-oldala 
Bővebben a könyvről a Molyon 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése