2020. március 28., szombat

Acsai Roland: A betondzsungel könyve

Acsai Roland könyve igaz, egy gyermekeknek szánt történet, én mégis azt mondom, hogy nyugodtan olvassák akár felnőttek is, hiszen olvasási válságra szuper gyógyír, nekem segített!

Acsai Roland: A betondzsungel könyve



Tartalom:

Egy nagyvárosi Maugli-történetet tartasz a kezedben.
Az elárvult Felhőt és Holdat egy Budapestre erősen hasonlító város állatkertjének farkasgondozója veszi magához – aki maga is félig farkas –, és titokban felneveli őket. Az ikrek megtanulják az állatok nyelvét, és amikor nagyobbak lesznek, kimerészkednek a városba. Felhő szerelmes lesz egy fiúba, akit egy gonosz gyárigazgató elrabol. Felhőre, Holdra és társaira vár a feladat, hogy megtalálják és kiszabadítsák. Az izgalmas kalandban szerencsére segítségükre vannak az állatkert lakói is.

Ha nem tudod, milyen egy zsiráf hátán, éjszaka vágtatni egy kivilágított sugárúton, akkor olvasd el a könyvet, és megtudod! Tarts velük a fergeteges kalandokban egy „állati jó” könyv lapjain!


Gondolataim a könyvről:


Amikor megláttam ezt a kis könyvecskét a könyvtárban, rögtön tudtam, hogy én ezt hazaviszem és elolvasom. A szép illusztrációkkal gazdagított történet annyira meghozta a kedvemet az olvasáshoz, hogy már hazafelé a buszon bele is kezdtem, és mire hazaértem, már az utolsó oldalaknál jártam. Ez a kedves kis történet teljesen feltöltött és meghozta a kedvemet más könyvek olvasásához is. Ebben a rövid gyerekkönyvben egy olyan ikerpárról olvashatunk, akiket állatkerti állatok nevelnek fel. A történet megtanítja a gyerekeknek azt, hogy mi a szeretet és a barátság. 



Itt találod az írót:
Acsai Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése