2021. március 13., szombat

Tudtad-e? S. A. Locryn

Tudad-e? rovatunk következő részében S. A. Locryn mesél magáról pár érdekességet és kulisszatitkot. Az ő első könyves gyermeke a Gyufaláng című regény, amely történelmi-romantikus LMBTQ+ történet.

Tudtad-e?10+1 érdekes tény az írónőről.

1.
Az első, már saját karakterekkel készült történetem 9 éves koromban született. Ez négy testvérről szólt, akik egy őrült tudóst igyekeztek megakadályozni a világuralmi törekvéseiben. Visszatekintve rettenetesen sikerült. :D

  2.
  Van egy brit és egy norvég írónő, akikkel nagyon jóban vagyok, rendszeresen szoktam beszélgetni velük. Az utóbbi meg is említett a legújabb történelmi melegregénye köszönetnyilvánításában, miután történelmi szemszögből bétáztam a könyvét.

  3.
  Imádom a Pokemon játékokat, az összes megvan különböző kézi konzolokra, ennek ellenére a mobilos Pokemon Go nem tetszett.

  4.
  A Pokemon játékokban a főszereplőket a könyveim szereplői után nevezem el.

  5.
  Az Edinburgh-ban játszódó, készülő könyvemben az egyik szereplő szintén gyűjti a Pokemon játékokat.

  6.
  Edinburgh-ban a Dean Village nevű városrész a kedvenc helyem.

  7.
  Gimnazista koromban tanultam Franciaországban és Belgiumban is.

  8.
  A családom nem tud róla, hogy írok.

  9.
  Van az nappalinkban egy írósarkom az ablak mellett, ami pont akkora, hogy csak én férek be oda. Még a macska sem, a legnagyobb bánatára. Szeretek itt írni, és közben néha elmerengve kibámulni a városra.

10.
Minden könyvemben van legalább egy, annyira kávéfüggő szereplő, mint amilyen én vagyok.

+1
Edinburgh-ban egyszer egy teljes napra elvesztem a Surgeon’s Hall nevű orvosi múzeum 1. és 2. világháborús részlegén. Mármint én tudtam, hogy hol vagyok, csak senki más nem. De muszáj volt ott töltenem a napot ihlet és adatgyűjtés miatt...  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése