2021. október 20., szerda

Márton Csilla: Boldogító halál "Olyan utat mutatott be a könyvében, amelyet minden ember végigjár, vagy végig fog járni. Nehéz erről olvasni, de közben végig lehet érezni, hogy az írónő mennyi dolognak utánajárt."

Szeretném megköszönni Márton Csillának és a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy elolvashattam az írónő Boldogító halál c. ezoterikus könyvét.

Márton Csilla:
Boldogító halál


Mindenki, aki meghal egy életet hagy hátra, azt, amit Teremtett magának. Minden egyes kapcsolat, minden emberrel, természettel, az élet vagy halál játéka. Minden kapcsolat életről, halálról szól, az utadról, a kiteljesedésről és a beteljesedésről. Munkád, családod léte, élet és halál játéka.
Hogy mi késztetett, hogy ilyen komoly témakörről írjak? A sok fájdalom, depresszió, frusztráció, kilátástalanság, ami éveken át, kísér.
Titeket, kedves Olvasóim, természetesen beleértve jómagam is.

Véleményem:
5/3

Először is szeretném megköszönni, hogy olvashattam ezt a nem mindennapi könyvet. Bevallom őszintén, sokáig halogattam az első könyv után az olvasását, mert elég nehéz témát boncolgat. Mégpedig az elmúlást, a halált. Sajnos ezzel a könyvvel is úgy jártam, mint az elsővel. Nehezen indult be, és úgy is folytatódott. Sok mindennek utána kellett néznem, mert nem értettem, hogy miről ír pontosan. Be kell vallanom, ez nem az én világom. És sajnálom. Bár az pozitívum, hogy olvastam már ilyen témában, de az írónő stílusa egyedi, és ez próbára tett. Olyan utat mutatott be a könyvében, amelyet minden ember végigjár, vagy végig fog járni. Nehéz erről olvasni, de közben végig lehet érezni, hogy az írónő mennyi dolognak utánajárt. Tényleg rengeteg mindenről szó esik, a hétköznapi élet dolgai és problémái köré rendezve. A könyv maga nem is vastag. Felesleges dolgok nincsenek benne. Segít szembenézni az elkerülhetetlennel. Valóban komoly témákról ír. A könyvben a betegségek is előkerülnek.
Hát nem nagyon tudok sajnos erről többet mondani. Nem azért, mert nem tudnék, hanem azért, mert még minden kusza bennem. Az érzéseim és a gondolataim egyaránt.
Aki elolvassa ezt a könyvet, az biztos, hogy sok dolgot másképpen fog látni. Sőt szerintem a gondolkodásmódja is megváltozik, ahogy nézőpontja is. Nyitottabb lesz.
Köszönöm az írónőnek ezt a könyvet és az élményt. Hálás vagyok a türelméért és a bizalmáért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése