2022. január 22., szombat

Suzanne Wolf: Jelvény mögött"Hogy miért olvastam többször el a történetet? Azért, mert szeretem a szóváltásokat Mike és Liza között. Tetszenek azok a jelenetek, amiben leírja a barátokkal és a családdal töltött perceket."

Most egy olyan könyvről hozok véleményt, amelynek a második részéről már írtam a Magyar Szerzők Könyvei Magazinban értékelést. Tudom, ezzel egy kicsit felborítottam a rendszert, de ki csinálná így, ha nem én. Szóval köszönöm a lehetőséget, hogy az első részről is elhozhatom a véleményemet. Ez a könyv nem más, mint Suzanne Wolf: Jelvény mögött c. romantikus krimi regénye. Én imádom, nem egyszer olvastam már el.

Suzanne Wolf:
Jelvény mögött



Tartalom:

Michael ​Walsh a rendőrség elit csoportjának vezetője. De munkájának van egy másik oldala is, melyet csak kevés ember ismer, és még a barátok előtt is titkok öveznek.

Új beosztása újra összehozza legjobb barátja és egyben kollégája húgával, aki iránt titokban, régóta gyengéd érzelmeket táplál.

Elizabeth Foster rendőrcsaládba született. Szülei tragikus halála után nagynénje és nagybátyja nevelte fel testvérével, Lucasszal együtt.

Életének legfőbb célja kideríteni, miért kellett a szüleinek meghalnia és megtalálni a gyilkosukat.
Azonban életében egy nem várt fordulat következik be.

Új főnöke nem más, mint Mike, Lizi titkos nagy szerelme.

Vajon életben tud maradni egy olyan szerelem, melyet a barátok, sőt még Lucas előtt is titkolni kell?

Meddig bírja el egy kapcsolat az állandó titkokat?

Teljes egészében bepillantást nyerhetünk a Jelvény mögötti életekbe és sorsokba?

Mindezekre a kérdésekre választ kaphatunk Suzanne Wolf lebilincselő, akciókban és váratlan fordulatokban gazdag könyvében.

Szerelem, erotika, korrupció, akció.

Véleményem:

5/5

Most egy olyan könyvről készülök nektek véleményt írni, amelyet nem először olvastam el, de valamilyen úton-módon a napokban a kezembe került, és újból elkezdtem olvasni. Meg kell mondjam, még többszörös olvasás után sem untam meg a történetet. Mindig találok benne számomra valami újat vagy olyan dolgot, amit már rég elfelejtettem, de jó felidézni. Hogy miért? Nem másért, mint az izgalmakért, az emlékek és érzelmek felidézése miatt. Egy jól megírt történet többszöri olvasás után is izgalomba hozhatja az olvasót. Számomra ilyen Mike és Liza története.

Az alaptörténet egy rendőrcsaládban született testvérpárról szól, akik megfogadták, hogy meg fogják találni a szüleik gyilkosát, akik egy állítólagos „balesetben” vesztették életüket. A történet másik fele egy olyan férfiról szól, aki a testvérpár női tagjába szerelmes lesz, és a testvérpár férfi tagjának a legjobb barátja. Ők még a főiskolán ismerkedtek meg és a tengerészgyalogságnál is együtt szolgáltak. Később egy titkos rendőrségi szervezet tagjai lettek, ahol bővült a csapat, és Mike legjobb barátjának, Lucasnak a húga, Lizi is csatlakozott hozzájuk.

Röviden és tömören így tudnám leírni a történetet. Ritkán mondok ilyet, de ez egy akcióval, szenvedéllyel, korrupcióval, titkokkal teli romantikus-krimi, amely humorral van fűszerezve. A történetben fontos szerepet játszik a család és a barátság.

Sok kedvenc szereplőm van a történetben, és itt szerettem bele Lucas Fosterbe, a főhősnőnk bátyjába is.

Hogy miért olvastam többször el a történetet? Azért, mert szeretem a szóváltásokat Mike és Liza között. Tetszenek azok a jelenetek, amiben leírja a barátokkal és a családdal töltött perceket. Sok olyan mély gondolat van a történetben, ami elgondolkoztat.

Egy hosszú és fárasztó nap után üde kikapcsolódást nyújt, ha nem vágyom újra, hanem egy régi és megnyugtató történetre van szükségem.

Suzanne Wolf ezt meg is valósította ezzel a történetével. A szereplői élethűek és olyanok, mintha mellettünk lennének. Ők úgy köszönnek neked vissza a könyvek lapjairól, mint a rég nem látott legjobb barátok.

Ezt a történetet azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a rendőrös sztorikat, és nem zavarja őket a szókimondás sem a férfi, sem pedig a nő szemszögéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése