2022. szeptember 22., csütörtök

Tudtad-e? Anne Raven

A Tudtad-e? rovat következő részében egy olyan írónő mesél magáról, akinek első regényei csak e-bookban jelentek meg. Először 2021-ben jelent meg a NewLine Kiadó gondozásában nyomtatott regénye. Ő nem más, mint Anne Raven írónő, aki a társadalmi problémákról ír, és romantikus-erotikus zsánerben írja meg a történeteit.
Eddigi megjelent regényei: Ha elül a vihar 2019, Titkok és álarcok 2019, Mindenképp 2019, Illegális szerelem 2021, Sekély 2022.

Íme, 10+1 tény az írónőről:



1.
Sosem terveztem, hogy író leszek, csupán a véletlen alakította így. Viszont most, hogy már belekóstoltam ebbe a világba, el sem tudom képzelni, hogy ne írjak.

2.
Az első három romantikus regényem e-könyvként jelent meg, és a mai napig megtalálhatóak az interneten. Valószínűleg most már egyikkel sem lennék megelégedve, de ezek a történetek vittek előre, és alapozták meg a többit is. Büszke vagyok rájuk.

3.
2020- ban megtudtam, hogy bekerültem volna az új regényemmel a Twister Media Kiadó Bekezdés pályázat shortlist- jére, ami nagy öröm és elismerés volt a számomra, de mivel akkor már szerződtem az akkori kiadómmal, visszaléptem.

4.
Az Illegális szerelem című romantikus regényem volt az első, ami megjelent nyomtatott formában. Hihetetlen érzés a kezedben fogni a saját könyvedet. Érdekesség: semmilyen formában nem bírom az erőszakot, ebben a történetben mégis fontos szerepet kapott az ökölvívás. Elmondhatom, hogy vicces volt a kutatómunka.

5.
Rá kellett jönnöm, hogy család, munka és az írás mellett a marketinggel is meg kell küzdenem. Vért izzadtam az elején, de azt hiszem, mostanra ezt az akadályt is megugrottam.

6.
A Pitypang Könyvek oszlopos tagja lettem Farkas Anett és Diana Hunt írónők mellett. Irtó büszke vagyok magunkra.

7.
2022 tavaszán megjelent az első romantikus-erotikus regényem Sekély címmel, aminek érdekessége, hogy férfi szemszögből íródott. Teljes kiteljesedés volt a számomra, és rájöttem, hogy ez az a műfaj, amiben írni és létezni szeretnék.

8.
Az író-olvasó találkozókat hatalmas megtiszteltetésnek élem meg, ugyanakkor minden egyes alkalommal végigizgulom őket.

9.
Van, hogy a családomnak napokig nélkülöznie kell egy-egy kézirat leadása előtt, de nagyon jól tolerálják. Szerencsés vagyok, mert támogatják a munkámat.

10.
A fülszövegírás és én nem vagyunk jóban. Ki lehet vele kergetni a világból. Hosszas hiszti és megannyi kudarc után rendszerint a sokadik verzió lesz a befutó, és hatalmas tehertől szabadulok meg, amikor végre leadom.

+1
Meglepetés: A legújabb regényem 2022. november 21-re várható, Egy riport ára címet viseli majd, és természetesen romantikus-erotikus műfajban debütál.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése