2022. szeptember 27., kedd

Ella Steel: Érzéki rabság " Ezt a történetet már nagyon vártam az írónőtől, mert sokak kedvenc Nagyvadja visszatér egy rövid időre. De ami a legjobban tettszett ebben a könyvben, hogy megismerhetjük a Wright testvérek és a Sawyer testvérek múltját."

Most egy olyan írónő regényéről hoztam el a véleményem, akitől már több történetet is olvastam, és nagyon szerettem őket. Ő nem más, mint Ella Steel írónő, és a regény, amelyről most szeretnék írni, nem más, mint az Érzéki rabság. Amit különálló regényként is olvashat az ember, de a Hajsza sorozat folytatása. A már megismert Mira Wright nyomozónő kishúgáról, Monáról szól.


Ella Steel:
Érzéki rabság

Tartalom:

Travis Sawyer élete gyökeresen megváltozik egy tragédiát követően. Feltett szándéka, hogy jobbá tegye a világot, mindeközben folyamatosan küzd a belső démonjaival.
Mona Wright számos rossz döntés után céltalanul és magányosan tengeti mindennapjait. Nincs semmi, ami izgalommal töltené el, mígnem egy napon nyomozók érkeznek a munkahelyére. A lány megízleli az adrenalin vérpezsdítő hatását és mindent elkövet, hogy ne kelljen róla lemondania…
Egy megoldatlan ügy, egy véletlen találkozás és egy elkeseredett döntés, ami megkérdőjelezheti Travis nyomozói mivoltát…
Egy tekintet, ami elvarázsol, egy érintés, ami magával ragad és érzéki rabságba zár…

Családon belüli erőszak, gyász, depresszió, újrakezdés.

Visszatérnek Ella Steel szereplői, akiket a szerző Hajsza-sorozatában ismerhettünk meg, hogy ezúttal az ő szemükön keresztül élhessük át az eseményeket.

Véleményem:
5/5

A Hajsza sorozat immár folytatódik Mona Wright és Travis Sawyer történetével. Azért emeltem ki, hogy a sorozat folytatódik, mert aki még nem olvasta az írónő Hajsza című sorozatát, annak sok lehet benne az a rész, ami számára nem túl fontos. Bár önálló kötetként is olvasható, mégis ajánlom az előzmény elolvasását, hogy az olvasó egy egész képet kaphasson.
A történetet három részre tudom szétosztani.
1. Múlt: 10 évet visszamegyünk az időben. Itt mind Travisről, mind a Wright testvérekről sok mindent megtudunk, és meg is értünk velük kapcsolatban.
2. Jelen: A Végzetes hajsza kötet nyílt befejezést kapott. Ez azért érdekes, mert ott 3 irányban folytatódhat a történet. Az Érzéki rabság az egyik irány.
3. A nem túl régi múlt/jelen keveréke: Olyan részek, amelyek már szerepeltek a Hajsza sorozat mindkét részében, csak most éppen Travis vagy Mona szemszögéből mutatja be.
Meg kell mondanom, hogy számomra ez a rész volt eddig a kedvenc a sorozatból. Lehet azért, mert sok kérdésemre választ kaptam, hogy mi miért történt.
A történet maga pörgős és akciódús. Szerettem olvasni a Travis és Jay közti párbeszédeket. Jó volt visszaolvasni azokat a részeket is, amelyek tetszettek az előző részben. Mira itt sem hazudtolta meg magát, sőt Mona sem. Hiába látni, hogy testvérek. Tetszik az, hogy nem kényes hisztis csajok, bár vannak pillanatok, amikor ez megengedett.
Jó volt többet megtudni Travis testvéréről is. Fura volt olvasni, hogy szinte ő is gyermekfejjel, „nevelte” fel a húgát. Ilyen bátyó jól jönne nekem is.
Elgondolkodtató volt mindenek előtt. Aki figyelmesen elolvassa a regényt, és a sorok közé lát, észrevehet elrejtett megjegyzéseket.
Jó volt, hogy a régi szereplők ismét felbukkantak. Sokat mosolyogtam egy-egy reakción. Főleg mikor Mira kiakadt, hogy a húga férjhez ment Travishoz. Hát azt a fejet megnéztem volna.
De nem merek többet írni, mert félek, hogy túlságosan is spoileres lenne az egész.
Ezért csak annyit szeretnék még írni, hogy minden olyan olvasónak ajánlom, aki szereti az akciókkal, szenvedéllyel, meglepetésekkel teli romantikus-erotikus regényeket. Erősen 18+-os könyv. Nemcsak az erotikus jelenetek miatt, hanem a tartalma és a mondanivalója miatt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése