2023. január 12., csütörtök

Alba Ferro: Gyémánt szívhúr (Isteni játszmák I.) " Egy különleges történet, amely megmutatja az olvasónak azt, hogy ne ítélkezzünk külső alapján, mert sosem tudhatjuk ki áll előttünk igazán."

Szeretném megköszönni Alba Ferro írónőnek, a FairBooks kiadónak és a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy bizalmat és lehetőséget adtak nekem arra, hogy elolvashattam Alba Ferro: Gyémánt szívhúr (Isteni játszmák I.) című kisregényét. Ez a fantasy-romantikus-erotikus zsánerben íródott regény nem mindennapi, sőt különlegesnek is mondhatjuk a zsánerét tekintve.
Hiánypótló a könyves piacon, még ha e-könyvsorozatként jelent is meg.

Alba Ferro:
Gyémánt szívhúr
(Isteni játszmák I.)

Tartalom:

Erost, a szerelem istenét évezredekkel ezelőtt megfosztották a hatalmától, és az emberek közé száműzték. Most azonban úgy érzi, karnyújtásnyira került tőle a hazatérés. Csak magába kell bolondítania Desiré Janette Roux-t.
Desiré kutatóként azon dolgozik, hogy megfejtse különleges képességét, közben igyekszik jó anyja lenni a kislányának, akit egyedül nevel. Esélye sincs visszaverni Eros közeledését, de miért is akarná? Egyetlen forró együttlét, és ismét csupán jó szomszédok lesznek… Ugye?!

Véleményem:
5/5

Nagyon kíváncsian vártam már ezt a kisregényt, mert az írónő oldalán láttam részleteket, és azok nagyon megtetszettek. Sokat mosolyogtam a történteken, mert sok férfi ilyen, hogy nem látja a nyilvánvalót, pedig ott van a szeme előtt. Nehéz megfogalmaznom azt, amit valójában érzek ezzel kapcsolatban, mert úgy érzem, tanító jellege is volt. Szívesen olvastam volna még tovább és bővebben, mert rengeteg kérdés maradt meg bennem, de mivel ez egy kisregénysorozat, így alig várom a folytatást. Érdekes ennyire összetett zsánerben olvasni, hiszen a fantasy, a romantikus-erotikus zsáner magában is élvezhetőek. És ez nem minden, hiszen a történelmi zsáner is megtalálható benne, pontosabban a görög mitológia. Ebből is látszik, hogy az írónő nagy fába vágta a fejszéjét, de bátran merem azt mondani, hogy szépen felépítette a történetet.
Bár nagyon sok érzelem és kérdés kavarog bennem, mégis a legerősebb a Miért?

Erre órák hosszáig is kereshetnénk a választ, hogy mi miért történt így.
A legnagyobb tanulság, amit ez a történet adott nekem, az volt, hogy nincs lehetetlen, mert bármi megtörténhet. Így volt ez Desiré és Eros történetében is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése