2020. február 25., kedd

Amikor a változás az egyetlen lehetőség - Vélemény Megyeri Judit novelláskötetéről


A napokban kaptam meg Megyeri Judittól a Rózsakő - Kezdetek című novelláskötetét, amit ezúton is nagyon szépen köszönök!
Ez volt az első alkalom, hogy olvastam az írónőtől, de ez a pár oldal nagyon kellemes és könnyed kikapcsolódást nyújtott.

Megyeri Judit - Rózsakő - Kezdetek



Tartalom:

Előzménynovellák a Rózsakői rejtélyekhez.

GÉNEK
Ben a háta közepére se kívánja a karácsonyt, és nem a zűrös családja, meg a csicsásan feldíszített házak miatt. Hanem azért, mert a lány, akiért titkon odavan, egy fura sráccal jár. Ben mindent megtesz, hogy rájöjjön, mit rejteget a másik fiú. De vajon mit kezd majd az igazsággal?
RÉGIMÓDI SZALONCUKOR
Flóra az egyetemen szaloncukor alá rejtett üzeneteket kap, amik egyre szenvedélyesebb idézetek Shelley-től. Vajon ki a titkos imádója? Flórát hajtja a kíváncsiság, hogy kiderítse, de nem számol a következményekkel.

Véleményem:
4,5/5

Mostanában annyi romantikus történetet olvastam, hogy eleinte féltem, emiatt nem fogom tudni átérezni Judit gondolatait. Mostanában többször megtörtént, hogy azok a történetek, melyeket nagyon vártam, csalódást okoztak, de a kíváncsiságom ezúttal is sokkal erősebb volt, ezért gyorsan el is kezdtem olvasni. Szerencsére itt nem így történt ugyanis egy nagyon jó kötetet kaptam kézhez.
Két történetet találhatunk benne az írónő hamarosan megjelenő könyvének két főszereplőjéről. Bár a rövidsége miatt különösebben nem sikerült megkedvelnem őket, mégis látok bennük potenciált. Flóra és Ben is nagyon emberieknek tűnnek, és mindketten Rózsakőbe helyezik minden reményüket. Egy szebb és jobb élet reményében hátrahagynak mindent, amikor elindulnak az ismeretlen felé. De hogyan alakul a sorsuk? Arra én is nagyon kíváncsi vagyok!

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése