2020. január 29., szerda

Abby Winter: A múlt fogságában – egy érzelmekkel teli történet csalódásról, szenvedélyről, szerelemről

Szépen megírt, olykor szívfájdító romantikus történet izgalommal, erotikával és olyan csavarokkal, ami a kezembe ragasztotta a könyvet, annyira kíváncsi voltam minden mozzanatára. 

Abby Winter: A múlt fogságában 


Tartalom: 

Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében. 
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket. 
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik. 
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták? Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából? Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül? 
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben. 



"– Hagyd magad szeretni! – tette hozzá halkan.

Összeszorult a szívem a mondatára. Miért ismer ennyire? Tudta, hogy pont ettől tartok. Attól, hogy jobban megkedveljük egymást, és ha kiderül a múltam, és ő elmenekül, padlót fogok, megint."

Véleményem: 
5/5 

Be kell, valljam, az elején még nem sejtettem, milyen komoly történetről van szó, annak ellenére, hogy hamar kiderült Viviennel valami megrázó dolog történt a múltban. 
A főhősnőt egy érzékeny, sebezhető nőnek láttam. Nem tudtam egyetérteni azzal az életmóddal, amivel gyógyítani akarta magát, de a történet végére azért érthetőbbé vált minden. 
Kezdetben egyáltalán nem kedveltem Danielt, mert öntelt, durva és erőszakos pasi benyomását keltette bennem. Viszont minél többet megtudtam róla, annál inkább változott a véleményem, a végére pedig egészen megszerettem. 
Bár úgy érzem, hogy Daniel és Vivien kapcsolatának alakulása lehetett volna kicsit fokozatosabb, részletesebb, de összességében imádtam ezt a nem mindennapi történetet. 
Örülök, hogy olvashattam ezt a könyvet, most türelmetlenül várom az írónő következő regényét!


Itt lehet az írónőt megtalálni:

Itt lehet a könyvet beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése