2022. március 28., hétfő

Erica Anthony: Találj rám (Találj rám 1.) – („Az egész történetet átjárja egy olyan erős szerelem, ami csak ritkán adatik meg két ember között.”)

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget az írónőnek, Erica Anthonynak, amiért bizalmat szavazott nekem, és elolvashattam a könyvét, és a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak pedig azért, mert elmondhatom a történetről a véleményemet.

 Erica Anthony: Találj rám 

(Találj rám 1.)

 


Fülszöveg: 

Beleszeretni ​ valakibe egyszerű, ám elengedni őt a legnehezebb dolog a világon.
Erin a New York-i, befolyásos Walsh dinasztia legifjabb tagja. Az örökösen lázadó lány múltját sötét és fenyegető titkok uralják, melyek elől egyetlen kiutat lát: menekülni a fullasztó családi kötöttségek elől.
Egy fotózáson összefut az észvesztően jóképű Jake Valentinivel, aki sármjával és vadító tengerkék szemeivel rést talál a lány védőpáncélján. Erin érzi, hogy kockázatos felfednie magát a férfi előtt, akinek bűvköréből nehezen szabadul, de a sors akkor nem ad zöld utat a szenvedélynek: messze sodorja őket egymástól.
Vajon képes lesz elfelejteni őt egy másik férfi oldalán, vagy a tűz, amit a férfi közelében érzett, örökre megperzselte a szívét és nem ereszti a karmai közül?
Jake, az örök lázadó, szexi tűzoltó képes-e elfelejteni azt a lányt, aki egy pillanat alatt megbabonázta őt? Túllép az érzésein, ahogy mindig is tette, vagy megszállottan keresi azt a zöldszemű lányt, aki megigézte azon a bizonyos fotózáson?

Titkok, örök barátság, szenvedély, és egy igaz szerelem kialakulásának kezdete…

Véleményem

5/5

Erin és Jake két szenvedélyes ember, akiket az élet egy véletlen folytán egymás mellé sodort. Már a találkozásuk első percében éreztem azt az erős kapcsolatot, ami csak nagyon ritkán lobban fel két lélek között. Szinte vártam, hogy innentől simán megy majd minden, nem lesz semmiféle csavar, de végül a történet más fordulatot vett.

Ebben a könyvben nem csupán egy szerelem bontakozik ki előttünk, mert van benne izgalom, egy kis krimi, nyomozás, új szálak, amikre nem számítottunk, így aki kedveli ezt a fajta történetvezetést, az nem fog csalódni. Mindig van kiért izgulni, és tetszik, hogy nem mindig Erin és Jake állnak a középpontban. Minden szerelem, minden kapcsolat más fényt kap, így nagyon jól megkülönböztethetőek egymástól.

A váltott szemléletmód még izgalmasabbá teszi a cselekményt, mert Erin és Jake saját szemszögből való elbeszélése kiegészíti egymást, és így olyan információkhoz jutunk, amiket a szereplők nem is sejtenek. Lényegében mindent tudunk róluk, ami egy nagylelkű húzás a szerző részéről.

Az írónő nem kíméli a szereplőket, mert néha úgy osztja a lapokat, hogy azt érezzük, azonnal tudnunk kell, mi történik a következő oldalon, aztán az azt követőn. Bevallom, nem igazán olvastam az elmúlt időben romantikus, erotikus könyveket, de ez a kötet megfogott. Alig két nap alatt a végére is értem, mert tudni akartam, hogy végződik a dolog Erin és Jake között. Az biztos, hogy a kötet végén elég sok nyitott kérdés maradt, ami arra ösztönöz, hogy azonnal kézbefogjam a második könyvet is.

A nyelvezet, az írásmód, ahogy egyik izgalmas jelenetből a másikba csöppenünk, azt mutatja, hogy a szerző érti a dolgát, és nincs más dolgunk, csak sodródni az árral, amit a történet vet felénk. Szerettem olvasni a szerelemtől fűtött szavakat, de nagyon örültem, hogy Jake tűzoltótársai humoros párbeszédekkel, ugratásokkal lazítottak a feszes cselekményen.

Ajánlom a könyvet mindenkinek, akik szeretik a perzselő érzelmeket, az intrikákat, a helyes tűzoltókat, és nem hunyják be a szemüket, ha egy kis erotika is felbukkan az oldalakon.

Alig várom, hogy a második kötettel folytassam!


A szerző Facebook-oldala

A könyvet itt találod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése