2023. február 4., szombat

Alba Ferro: Gyémánt Szívhúr (Isteni játszmák I.) - ("Hová vezet az, ha maga a szerelem istene vet ránk szemet?")

Nagyon szépen köszönöm Alba Ferro írónőnek és a FairBooks Kiadónak, hogy megtiszteltek a bizalmukkal, és elolvashattam a Gyémánt Szívhúr (Isteni játszmák I.) című e-könyvet. Emellett szeretném megköszönni a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy elmondhatom az olvasottakról a véleményemet.

Alba Ferro
Gyémánt Szívhúr
(Isteni játszmák I.)


Fülszöveg

Erost, a szerelem istenét évezredekkel ezelőtt megfosztották a hatalmától, és az emberek közé száműzték. Most azonban úgy érzi, karnyújtásnyira került tőle a hazatérés. Csak magába kell bolondítania Desiré Janette Roux-t.
Desiré kutatóként azon dolgozik, hogy megfejtse különleges képességét, közben igyekszik jó anyja lenni a kislányának, akit egyedül nevel. Esélye sincs visszaverni Eros közeledését, de miért is akarná? Egyetlen forró együttlét, és ismét csupán jó szomszédok lesznek… Ugye?!

Véleményem
5/5

A borító volt az első, ami azonnal felkeltette az érdeklődésemet a könyv iránt. Nekem általában ez adja meg az első löketet, hogy egyáltalán felfigyeljek egy új megjelenésre, és ez a borító számomra telitalálat volt.

A fülszöveg szerint a görög mitológia egyik alakja lesz a főszereplő, és én nagyon szeretem ezt a témakört. Újabb ok arra, hogy elolvassam a könyvet.

Nem is csalódtam.

Amilyen rövid a történet, olyan tüzes és pikáns. Eros nem hiába a szerelem istene, mindent elkövet, hogy a nők a lábai előtt heverjenek, és természetesen az erotika sem maradhat el.

Desiré különleges képessége csak bonyolítja a helyzetet, és kiderül, hogy miért ilyen egyedi a könyv címe. Desiré színes egyéniség, ami a külsejében és az élethez való hozzáállásában is megnyilvánul.

Nagyon kedveltem a két főszereplőt. A civódásaik, a flörtjeik és a kettejük közötti kémia nagyon jól passzolt a szókimondó stílushoz. A szerző elég magasra tette a lécet rögtön az első írásával.

Maradtak azonban kérdéseim, amikre nem kaptam választ, bár ezek inkább csak amolyan háttérinformációként szolgáltak volna a karakterek múltjának, sorsának megértéséhez.

Remélem, hasonló stílusban folytatódik még a történet, mert ez egy határozott kezdésnek ígérkezik.

 A FairBooks Kiadó webshopja 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése