2019. december 4., szerda

Mira Sabo: Előjog - Fehér Gallér sorozat I. rész

Köszönöm szépen az írónőnek, hogy elolvashattam legutóbb megjelent könyvét! Nagyon szeretem az erotikus, történelembe ágyazott történeteket, kíváncsi voltam, mit ad nekem ez a könyv. 

Az Előjog a Fehér Gallér sorozat első része, mely magánkiadásban látott napvilágot. 


Mira Sabo: Előjog


Tartalom: 

Olvastál már szexis, hatalommániás pasikról erotikus történetet történelmi vonatkozásban? Majd most!

A könyv megjelenését hatalmas várakozás előzte meg. Mindenki a magyar milliárdos Tamássy család elképesztő életének újabb részleteire kíváncsi.

A világháborútól a rendszerváltásig nyúló cselekménnyel, FRISS, egyedülálló szemlélettel, RENDKÍVÜLI hitelességgel, SZEMTELEN stílusban megírt történet egy gyönyörű lány és egy hatalommániás férfi szerelméről. A szabad New York és a kommunista Magyarország kontrasztja és egy háború elől menekülő család küzdelme a hovatartozásért. A múlt sötét titkai, izgató szexjelenetek, különc gazdagok, a thrillerek feszültsége.

Mira Sabo bestsellerei már bizonyítottak, olvasók tízezrei izgultak a szereplőkért, most pedig itt van az, amire annyian vártak. Egy önállóan is élvezhető, elsőrangú regény, amely magában foglalja a nagy sikerű trilógia előzményét egy szigorú és kegyetlen férfi szemszögéből és a sztori folytatását egy sorozatban, amely garantáltan odaláncol a lapokhoz.

Lenyűgözően szenvedélyes történet, nem hétköznapi olvasóknak.

Véleményem:

5/5

Meglehetősen összetett történet, hihetetlen, mennyire sodort magával a cselekmény. Amennyire nem igazodtam ki rajta az elején, végül annyira elmélyültem a sztoriba. Van valami kettősség a szereplőkben. Egyszerre szeretetre/tiszteletre méltóak és ellenségesek egyben. Folyton változott velük kapcsolatban a véleményem. A cselekmény igazán; mélyen kidolgozott, részletgazdag, amelyben megfigyelhetjük az ok-okozati viszony mibenlétét. Erotikus, történelmi könyv, kemény szadizmussal. Ennek ellenére valahogy mégis szerethető az egész. Látszik a könyvön, hogy alapos kutatómunka eredménye, kitér minden részletre, információ gazdag. Emiatt elismerésem az írónőnek!

Összességében egy szépen felépített, meglehetősen érdekes, izgalmas világba kaptam betekintést. 

Érdekel a könyv? Rendeld meg erről az oldalról !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése