2021. március 27., szombat

Tudtad-e? A. J. Avans

A Tudtad-e? rovat következő részében A. J. Avans írónő mesél magáról egy kicsit. Elárul olyan titkokat is, amikre nem gondolnál. Eddig két könyve jelent meg e-book formában az Ágenda kiadó gondozásában. A regényei a Szenvedélyek viharában és a Érzelmek hálójában címet viselik és romantikus-erotikus műfajban íródtak.

Tudtad-e?


1.
Gyerekként diszlexiával küzdöttem, Így nehezen tanultam meg olvasni. 

2. 
Pont ebből a hibámból kifolyólag, ha olvasásról volt szó, elmenekültem. Komoly stresszt okozott számomra. 

3.
 A " Micsoda lökött familya" című gyerek könyv hozta meg a kedvem az olvasáshoz. Az írónak köszönhetően, rákaptam a gyakorlásra, és elég hamar már folyékonyan ment az olvasás. 

4.
 Eddig egyetlen könyv volt, amit egy éjszaka alatt kiolvastam: Penelope Ward: Legdrágább mostoha bátyám. 

5. 
Rajongok a romantikus/történelmi regényekért, és történetekért. 

6. 
Mikor írok mindig zenét hallhatok, így határolódom el teljesen a világtól. 

7. 
Mióta megírtam a Szenvedélyek viharábant, azóta mindössze egyetlen könyvet tudtam végig olvasni. A többit a felénél abbahagytam. 

8. 
Eleinte el sem tudtam volna képzelni, hogy romantikus/ erotikus zsánerben írjak, de a történeteim adták magukat. Pont abban a zsánerben alkotok, ami egykoron a legtávolabb állt tőlem. 

9.
 Az eddig elolvasott regények közül, még mai napig a Cár balerinája tette rám a legnagyobb hatást. 

10. 
Amikor hozzá kezdek egy történet megírásához, az első szempont, hogy szórakoztasson, és behúzzon teljesen a történet.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok Barátaim, Puskás Juditnak hívnak Budapestről, Magyarországról Szakmailag sebész orvos vagyok, 52 éves vagyok, kérem figyelmesen olvassa el a valós életem tanúságait, hogyan állítottam vissza egykori szerelmemet két napon belül gyertyák megosztása után. ima, jó szándékom van itt megosztani a jó hírt Tudd, hogy ez az információ segít valakinek, aki most olvassa, meggyógyítani a megtört szívet, és két napon belül helyreállítani az elveszett szerelem kapcsolatát. Lehet, hogy az én tartózkodásom is hasonló, már évek óta házas voltam Áronnal, a múlt hónapban szakított velem, mindent megtettem, hogy újra szeressen, de hiábavaló volt minden, amit tettem, szerettem volna, ha visszajön. mert volt két közös gyerekünk és annyira szeretem, hogy nem bírom nélküle, mindent megkérdeztem tőle, megígértem, de nem volt hajlandó. Elmagyaráztam a problémámat a munkatársamnak, ő a legjobb barátom, és azt tanácsolta, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Drigbinovia Szerelmi varázslattal, ez az egyetlen, ami segíthet, de én az a fajta vagyok, aki soha nem hisz abban, hogy létezik szerelmi varázslat vagy működhet, nem volt más választásom, mint megpróbálni, küldtem egy üzenetet doctorigbinovia93@gmail.com Email és whatsapp +12162022709 és viber +12066713285. Drigbinovia azt mondta, hogy segíthet visszaszerezni a férjemet, hogy ne aggódjak, hogy minden rendben lesz három munkanap előtt, gondosan követtem minden utasítását, hogy mit tegyek a házamban egy szerelmi varázslat ima közben. az éjszaka. Drigbinovia sugárzott egy varázslatrészletet a szerelemről, és meglepő módon , A második nap 05:00 körül volt. hogy bocsánatot kérjen tőlem, és azt mondta, hogy haza fog jönni, hogy hiányzik neki a családja, annyira izgatott volt, hogy visszafogadtam. Drigbinovia a legjobb módja annak, hogy megmentse a házasságát, csak meg kell próbálnia?

    VálaszTörlés