2023. január 26., csütörtök

Eve Red: Félelem és vágy "Ez a kiegészítő novella betekintést enged az olvasóknak abba, hogy megismerje Mark és Dasha életét Nastya születése után, és felkészíti az olvasót a következő részhez."

Szeretném megköszönni Eve Red írónőnek, hogy lehetőséget biztosított elolvasni a Félelem és vágy című könyvéhez készült novellát. Ez a rövid történet bemutatja azt, hogy az esküvő után sem unalmas az élet, sőt kicsit visszacsöppenhetünk a kedvenceink világába.

Eve Red:
Félelem és vágy
A novella

Tartalom:

Mark és Dasha idilli életét Nastya születése koronázza meg, azonban a fenyegetések egyre durvábbak, nem hagynak nekik felhőtlen boldogságot.

Véleményem:
5/4,5

Most egy novellát olvastam, ami ugyan a rövidségéről híres, mégis úgy érzem, hogy Eve Red írónő Félelem és vágy című regénye így teljes. A novella ott folytatódik, ahol a történet véget ért.
Meg kell mondanom, hogy már itt látom azt, hogy az írónő fejlődik a regényhez képest. Az akarás és a tanulási szándék mutatkozik nála.
Ez a rövid történet tele van izgalmakkal és fordulatokkal. Tud meglepetést okozni az olvasó számára. Hisz igazán csak most kezdődik el Dasha és Mark története, mint egy család.
De felbukkannak benne a régi szereplők is. Van, aki csak egy kisebb szerepet kapva, de olyan is, aki kicsivel nagyobb jelentőséggel bír.
A cím ehhez passzol szerintem a legjobban. Mert ez tükrözi leginkább a két szó jelentését.
Aki olvasta már a könyvet, az a novellát se hagyja ki. Amíg a folytatás nem kerül ki a piacra, addig is a kedvencek velünk maradhatnak egy rövid történet elejéig.

Eve Red hivatalos oldala
Red Zone Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése