2023. január 8., vasárnap

Jud Meyrin: A tetováló (Itáliai rejtélyek 2.) - ("Még a legnyugodtabb alpesi városkában is történhetnek hátborzongató események...")

Nagyon szépen köszönöm Jud Meyrin írónőnek és a FairBooks Kiadónak, hogy megtiszteltek a bizalmukkal, és elolvashattam A tetováló (Itáliai rejtélyek 2.) című könyvét. Emellett köszönöm a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy elmondhatom a véleményemet az olvasottakról.

Jud Meyrin
A tetováló 
(Itáliai rejtélyek 2.)


Fülszöveg

Lily Bolton visszatért Londonba, újra minden idejét a munkája köti le. Próbál tudomást sem venni az Olaszországban történtekről és szívdöglesztő mostohabátyja, Raffaele iránt érzett vonzalmáról, de az igyekezete egy pillanat alatt dugába dől. Duplán is.
Kap egy levágott bőrdarabot, rajta tetoválással.
A tetoválás pedig szakasztott mása a Raffaele karján lévő egyik mintának.
Lily el sem tudja képzelni, ki és miért küldte neki a hátborzongató csomagot, csak abban biztos, hogy Raffaele élete veszélyben forog.

Jud Meyrin ezúttal a napsütötte olasz Alpokba repíti el az olvasókat az Itáliai rejtélyek még több izgalmat, még több veszélyt rejtő második részével.

Véleményem
5/5

Kedvenc hőseim visszatértek egy újabb hátborzongató tett miatt.

Már a sorozat első része esetén is mondtam, hogy a krimi nem igazán a zsánerem, de a romantikus krimi… Na, az már kedvemre való!

Lily ismét egy borzalmas ügyben nyomoz, amit csak megbonyolít a tény, hogy a neki szánt bőrdarabokon Raffaele tetoválásait ismeri fel. Itt már nem csupán egy ügyet kell felgöngyölítenie, hanem meg kell védenie azt az embert is, akihez napról napra jobban vonzódik.

Raffaele karaktere egyre szimpatikusabb számomra, és az elképesztő lazaságával tökéletesen kiegészítette Lily merev, racionális gondolkodásmódját.

Az írónő ezzel a résszel igazán megizzasztott, ugyanis a nagyon sok váratlan történéssel elérte, hogy majdnem egy szuszra elolvassam a történetet. Nagyon szerettem volna tudni, ki áll a vérfagyasztó tettek mögött, és úgy gondolom, hogy sikerült átadnia az érzelmeket, amik átszövik a cselekményt.

A helyszín ismét a varázslatos olasz Alpok, ami egy nagyszerű pluszt ad az élményhez.

Izgatottan várom a következő részt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése