2019. szeptember 1., vasárnap

Robin O’Wrightly: Testcserés számadás

„Segítsetek Sarah Montgomerynek!” 
Robin O’Wrightly: Testcserés számadás

Először is köszönöm szépen az írónőnek, hogy elolvashattam a  regényt. El kell ismerjem, hogy egy picit aggódtam, amiért az első részt nem olvastam (nem tudtam mennyire függ össze a kettő), de aztán megnyugtattak, hogy nyugodtan olvashatom különálló regényként is.



Tartalom:

„A nevem Sarah Z. Montgomery. Hivatásos médium vagyok, a munkaköröm spirituális testszállító. Hova visz ez a küldetés? Mit tanít a szabad akarat? Biztos, hogy elveheted azt, ami a másé, csak, mert épp nem nála van? Hol van a határ? Akarod tudni?” Sarah saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. De ez már nem csak róla szól: Richard, a férje nem akar mást, mint visszakapni a lélekben elvesztett feleségét, és ezért képes a legborzasztóbb döntést is meghozni.

A  következményekkel persze nem számol… Véronique rosszkor van rossz helyen, vagy éppen nincs, és bár nem áldozattípus, mégis nagy bajba kerül. A vőlegénye, Fréderic pedig komoly harccal kénytelen szembenézni, ha nem akarja elveszíteni a szerelmét. És egyáltalán nem tudni, mi lesz a többiek sorsa, akiket még magával ránt az általuk nem irányítható szerencsétlenségek sorozata… A  #Wetoo2 – Testcserés számadás első fele a #Wetoo – Kettős kereszt című részben már olvasható volt, de most kitárul előttünk a folytatás is. Ez a kegyetlenül szókimondó, bizarrul részletes, erotikával teli, tabudöntögető történet mindannyiunké. Akár keresztülmentünk a családon belüli vagy bármilyen nemi erőszaktól a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Értékelés: 5/5

Nem csináltam abból titkot, hogy mióta először olvastam Robintól, azóta szeretem. Ám itt azért fenntartásaim voltak, hiszen felkészítettek arra, hogy nem a megszokott „finomságot” kapom majd. De a  kíváncsiságom erősebb volt, és persze az az írónőbe vetett bizalmam is…. Milyen jó, hogy erre hallgattam, ugyanis a regényt kevesebb, mint 24 óra alatt olvastam el. A történet brutálisan egyedi és nagyon izgalmas. Tetszik a testszállás gondolata, maga ez a különleges érzet, ami ezzel jár. Sarah nagyon emberi karakter lett, tekintet nélkül a különleges adottságára, őt nagyon szerettem. Akárcsak Richardot. Emberek maradtak ebben az őrült világban, amit Robin alkotott. A borzongás, az izgalom, minden zsigeremet átjárta, és még az erotikus jelenetek sem tudtak kirántani ebből annyira kiegészítették a történetet és a mondanivalót. Az illusztrációk most is minőségiek, csak- úgy, mint eddig. Azt mondtam egy személyes beszélgetés alkalmával Robinnak: „…ha egy író tehetséges, ha tud írni, a műfaj szinte mindegy.” Ezt most bebizonyította. 

Írta: Isabel Healian Rose

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése