2020. szeptember 6., vasárnap

Beleolvasó 2.rész: Szabó Tamás: Holdvíz ("Ne hari, hogy megvárakoztattalak – furulyázta a kéjnő. A hirdetésben azt írta, hogy huszonhárom éves, ám én legalább egy tízessel idősebbnek saccoltam.")

Folytatom Szabó Tamás: Holdvíz c. könyvéből egy kis részlettel. Hogy tetszett az előző rész? Kíváncsiak vagytok a következő történetre? A következő bonyodalom Zoli életében az, hogy különös helyre megy, és egy fura nővel találkozik. Ha kíváncsi vagy, hogy kivel és hol volt, akkor lentebb olvashatod el a részletet.

 Szabó Tamás:
Holdvíz


Tartalom:

Zolit, a burokban nevelkedett, milliomos egyetemista ficsúrt sokkolja a hír: „örökölt” egy 16 éves lánytestvért apja, a néhai KGB-tiszt után! A két tinédzser kapcsolatát nagyban befolyásolja, hogy külön nőttek fel, nem is tudva egymásról. A báty tanácstalan; hogyan viszonyuljon a hányatott sorsú, öntörvényű kis vadóchoz, aki egyből felforgatja az ő nyugodt életét?

Mikor a lány minden addiginál nagyobb zűrbe keveredik és eltűnik Brazíliában, a fiú kénytelen otthagyni mindent; Noémi után ered, majd a Polícia korruptságát látva maga kutatja fel a húgát. Vajon képes felnőni a feladathoz, és egyedül megmenteni őt? Túlélik a testvérek könyörtelen megpróbáltatásaikat távol az otthonuktól, vagy elbuknak az alvilággal, a természeti erőkkel, illetve az önmagukkal vívott harcban, hogy beteljesedjék a családi karma?

Részlet a Holdvíz c.könyvből.

SZERZŐI ENGEDÉLLYEL

 2. rész

Ne hari, hogy megvárakoztattalak – furulyázta a kéjnő. A hirdetésben azt írta, hogy huszonhárom éves, ám én legalább egy tízessel idősebbnek saccoltam. Agyonsminkelt, kiélt arca nem volt túl szép, de ez most nem számított. – Vedd le a kabátodat és a cipődet, aztán gyere. 
Hátat fordított nekem, és a tűsarkújával kopogva elriszált a lakás belseje felé. Ahogy követtem őt, le sem bírtam venni a szemem első osztályú fenekéről, amely kilencvenkilenc százalékban pucér volt. Mindössze a tanga vékony, T-alakú csipkepántja takarta középen, a farpofái között. Eddig csak a tévében láttam ezt a Brazíliából származó, csábos alsóneműt, nálunk sajnos még nem jött divatba. 
Szétnéztem. Konyha, nappali, bal kéz felől pedig egy apró hálószoba, melyben mindössze egy franciaágy volt meg egy éjjeliszekrény. Samantha az ezzel szomszédos helyiségbe vezetett, amit ugyanígy rendeztek be. Leültetett a rózsaszín lepedővel letakart ágyra, melyen egy szív alakú párna és egy plüsselefánt hevert, majd ő is helyet foglalt mellettem. Szorosan mellettem. 
– Könnyen ide találtál, édes? – kérdezte kacér hangon. 
Bólintottam. 
Egy ideig hallgattunk. Derűs, kíváncsi arccal meredt rám. 
– Zavarban vagy, drága? Nem kell izgulni, árt a szépségednek. 
Nyelni próbáltam, de nem volt mit. 
– Szoktál ilyen helyekre járni? – faggatott bizalmasan suttogva. 
– Nem. Én... szóval... ööö... Ez az első alkalom. 
– Ó! – kiáltotta izgatottan. – Az első?! Nem mondod... 
Azt hitte, még szűz vagyok. Szerettem volna megmondani neki, hogy mi az ábra, de nem jött ki hang vattával teletömött torkomon. 
– Hú, akkor állati izgi lesz mindkettőnknek! Imádom az érintetlen fiúkákat. Olyan, mintha szűzhón gyalogolnák keresztül, vágod. 
Az arcomra erőltettem egy mosolyt, mire ő végigsimított meleg tenyerével a homlokomon és a pulóveremen. 
Már nem affektált, így előjött a tájszólása: – Nah, ez az, Zolika, ezt mán száretem. Olyan hideget hoztá’ be a’ előbb. Nagyon átfagytá’ odakinn a zimankóba’? Majd én átmelegítlek! – Lekapta magáról a hálóvékony fölsőt. Azok a dús munkaeszközök majd’ kibuggyantak a szűk melltartóból. 
Éreztem, ahogy a vér elkezd áramlani az arcomba és a hímtagomba. 
A rózsaszín tapétára meredtem. 
– Van barátnőd? Nekem elmondhatod. 
– Nincs – mondtam határozottan. 
Máskülönben mi a francnak lennék itt?!
– Na és mivel foglalkozol, szivi? 
Untam a véget nem érő kérdéseit. Végre rátért a dolog üzleti részére: 
– Mit szeretnél, hmmm? Van valamilyen ’peciális kívánságod? Nincs? Jó, akkor elmondom a lehetőségeket: van erotikus és svédmasszázs, natúr és óvszeres szaxi, kérhetsz kölcsönös franciázást a 69-es pozitúrában, mellszexet, tömést egyszeri orgazmus-lehetőséggel és testre élvezéssel. Anált, csókolózást nem vállalok. 
Színtelen hangon sorolta a választékot, mint pincér a menüt. 
– Jaj, látod, milyen feledékeny vagyok: a lábfétist kihagytam! – vallotta be színlelt pironkodással. 
– A lábmicsoda?! 
– Lábimádat. És bizarr dominát is vállalok. 
Mennyire utálom, amikor a vizsgáztatók aláznak és baszogatnak engem az egyetemen, és most még fizessek is ezért a dehonesztáló bánásmódért a kurtizánnak?! Na nem.


A könyvet itt tudjátok megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése