2019. október 26., szombat

Interjú Sue Dylennel

„Valójában ki akartam próbálni ezt is. Én magam is imádom a papír alapú könyveket, ennek ellenére sokszor olvasok e-bookot is.”


Köszönöm Sue Dylen Szerzőnek, hogy elvállalta interjú felkérésemet Magyar Szerzők Könyvei Magazinhoz. Többek között mesélt a régebbi könyveiről, a Római szeretőről és Enzo és Tildáról, majd Kahlo-ról, ami idén jelent meg NewLine Kiadó gondozásában
e-könyvként, illetve jövőbeni terveiről. Izgatottan várom a következő könyvét, noha még nem volt szerencsém elolvasni Kahlo-t, de ami késik, nem múlik, ugye.


1. Kérlek, mesélj kicsit magadról és az eddig megjelent könyveidről. Ha jól tudom,
az utolsó regényed a Kahlo, ami NewLine Kiadó gondozásában jelent meg.

Igen, így van. A Kahlo egyelőre kizárólag a NewLine kiadó oldalán vásárolható meg. 
Magamról és az írásaimról röviden annyit, hogy hétköznapi nő vagyok, aki anyuka, feleség, barát, dolgozó nő és olykor író is. 
Eddig három könyvem jelent meg, A római szerető, illetve ennek a második része az Enzo és Tilda. Azt hiszem, a megszokottól kicsit eltérő az ő szerelmi történetük. Idén augusztustól Kahlo, a rosszfiú című harmadik regényem is elérhető e-bookban. Mindhárom regény romantikus, erotikus kategóriába tartozik, fűszerezve némi drámával, vérrel és természetesen barátsággal. Rólam és a könyveimről több információt a Facebook oldalamon és blogomon lehet megtudni. 

2. Mesélsz egy kicsit az előző könyveidről? Olvastam Tilda és Enzo történetét, és igencsak rendhagyó módon gabalyodtak egymásba. Lesz folytatása az ő történetüknek, vagy te a regény végével le is zártad az ő sorsukat?

Valóban, A római szerető, illetve az Enzo és Tilda szerelmi és erotikus szála nem egy klasszikus, rózsaszín lányregénybe illő történet. Hiszem, hogy a szerelem és a vágy sokféle lehet, és nem válogat. Ennek ellenére nem volt tudatos és nem akartam tabukat döngetni azzal a sztorival, hogy egy kétgyermekes, férjezett anyuka szerelmes lesz egy férfiba és a szeretője lesz. Amikor írni kezdtem, csak az volt biztos, hogy Rómában fog játszódni és egy gyermekrablással kezdődik. 
Nem szeretném folytatni a történetüket, noha mindig imádni fogom őket. Eleve egykötetesre terveztem, s végül kettő lett belőle. Enzo barátjáról, Nickről van egy történetem lejegyzetelve, de ez a római szerelmesektől teljesen független, nem is igen szerepelnének benne.


3. Miért e-könyvként jelent meg?

Valójában ki akartam próbálni ezt is. Én magam is imádom a papír alapú könyveket, ennek ellenére sokszor olvasok e-bookot is. Az elektronikus könyvvel jelentősen csökkenthetők a költségek, nem csak kiadás szempontjából, de az olvasó is olcsóbban veheti meg és postaköltség  sem terheli.


4. Várható a közeljövőben papír alapú változat belőle?

Nem tudom. Egyelőre nem tervezem, de a jövő hozhat bármit.


5. Szeretném, ha mesélnél egy kicsit arról, min dolgozol jelenleg és előreláthatólag mikor fog megjelenni?

Írok egy regényt, lassan a felénél járok. Egy magának való étteremtulajdonosról és egy fiatal nőről szól, akinek fel kell nevelnie, nővére korai halála után, az unokahúgait. A történetet behálózza majd családi dráma, függőség, pszichés zavarok és mindent megváltoztató, súlyos hazugságok. Még formálódik és alakul, amint érdemes lesz, osztok meg belőle részleteket a Facebook oldalamon és a csoportomban is.
Ezen kívül karácsonyra készülök egy meglepetéssel az olvasóimnak, ezzel nem állok egyelőre túl jól, szóval bele kell húznom.





A szerzőt ezeken, az oldalakon lehet elérni, illetve megvásárolni a könyveit.




NewLine Kiadó

E- könyvek:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése