2022. július 30., szombat

Tudtad-e? Németh Balázs

A Tudtad-e? rovatban most egy író szeretne mesélni az olvasóinak. Ő nem más, mint Németh Balázs sci-fi író. Eddig két megjelent könyve van, és mindkettő a Holnap Magazin gondozásában jelent meg.

Megjelent regények: A félelem rezidense 2020, Az élet alkonya 2021.

Íme, pár tény róla:

1.
2004- ben ismerkedtem meg az írás művészetével, ami azóta is tart. Még ugyanebben az évben megnyertem egy meseíró pályázatot Manók a könyvtárban címen, ahol oklevéllel díjazták a művemet.

2.
Először versek formájában kezdtem és áttértem a novellákra.

3.
2020-ban jutottam el arra az elhatározásra, hogy megpróbálom kiadni az első könyvem, ami sikerült is a Holnap Magazin gondozásában. Félelem rezidense címen látott napvilágot, amiben mint kezdő író 16 történetet tártam az olvasók elé. Ezek egyfajta szárnypróbálgatások voltak.

4.
A 2021-es esztendőben sikerült megint kiadnom egy könyvet az Élet alkonya címen, ami úgyszintén novelláskötet.

5.
Közben különböző antológiákban, így a Holnap Magazin és az Irodalom Rádió Antológiájában is megjelentek már írásaim. Természetesen mindez magánkiadás.

6.
S örök hála Németh István Péter tapolcai író, költő és irodalomtörténésznek, hogy elindított az írás erdejében, ahol azóta is bolyongok.

7.
Még annyival egészíteném ki, hogy a történeteim a hétköznapi emberek problémáival foglalkoznak, amivel szembetalálkozhatnak életük során.

Németh Balázs hivatalos oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése