2022. július 10., vasárnap

Tudtad-e? Suzie Great

Most egy új írónő szeretne nektek bemutatkozni a Tudtad-e? rovatban, hogy kicsit meséljen magáról és a munkásságáról. Ez nem más, mint Suzie Great írónő, akinek első regénye nemrég jelent meg e-könyvként.
Művei: A Domb 2022.

Íme, 5 tény az írónőről:

1.
 65 éves vagyok. 46 éve élek házasságban. 4 gyermekem és 2 unokám van. Pár évvel ezelőtt kezdtem hobbiból írogatni. Több irodalmi pályázaton részt vettem. Egy első és egy második helyezést értem el. December közepe óta működik Suzie Great néven írói oldalam.

2.
Januárban jelent meg a Little Fox kiadó gondozásában első, A Domb című regényem e-könyv formátumban.

3.
 Eddig több, mint 50 novellát és 11 regényt írtam. Írásaim között vidám hangulatú, megható, horrortörténet és romantikus krimi is akad. Valamint egy sci-fit is elkövettem. A történetek írása során kutatásokat végzek a helyszínnel és a helyszín történelmével, földrajzával kapcsolatban. Az írásnak ezt a részét is nagyon szeretem. Egy villanásnyi ötlet alapján kezdek el írni egy történetet, akkor még nem tudom, mi lesz belőle. Kik lesznek a szereplők és miként folyik az események sora. Amikor elkezdem írni, sorban jönnek a további ötletek. Visszaolvasva az irományt mindig csodálkozom rajta, hogy ezt én írtam.

4.
 Nagyon szeretek utazni, imádom 2 kislány unokámat. Sok időt töltök velük.

5.
 Szeretek sütni-főzni, kertészkedni. Imádok olvasni. Erre ugyan az írás miatt most nem sok időm jut.

Suzie Great hivatalos oldala


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése