2022. július 11., hétfő

Tudtad-e? Bogár Erika

Most egy olyan írónő szeretne nektek a Tudtad-e? rovatunkban bemutatkozni, akinek neve lehet, hogy már sokatokhoz elért. Ő nem más, mint Bogár Erika írónő, akinek már több regénye is megjelent, és több antológiában is olvashatók az írásai.
Megjelent művei: Naptánc 2010, Tullia Meséi - Őrző 2015, Végtelen mezők vándora 2016, Széttört akkordok 2021.

1.
 Végtelen Mezők Vándora blogom egy, először 1994-ben megjelent, diákoknak szóló versenyen (Kisfaludy Napok) bronz fokozottal díjazott novellám címét viseli.

2.
A Tullia meséi – Őrző című fantasy regényem magyar, honfoglalás kori alapokon íródott.

3.
 A Széttört akkordok című regény első, alig három hónap alatt született változata a Twister Kiadó Első Bekezdés pályázatán Shortlistre került.

4.
A NewLine Kiadó gondozásában megjelenés előtt álló új könyv alapja egy 2011-es, azaz több mint tízéves blogregény, amelyet később azért töröltem, mert beküldtem az Aranymosás pályázatra.

5.
A kedvenc zenei műfajom a melodikus death metal, de ha írok, a jelenetektől és a témától függően hallgatok különböző metal-listákat.

6.
 Olvashatatlan és borzasztó csúnya a kézírásom, ezért mindig zavarban vagyok, ha könyvet dedikálok.

7.
Ha tehetem, gyalog közlekedem, nem igazán szeretem a közlekedési eszközöket, ha lehetne, nem is használnám őket, de sajnos ez a mai rohanó világban kivitelezhetetlen.

8.
Egy-egy szereplőm (életben maradásának) érdekében a barátaim és az előolvasóim jártak közben…

9.
Az első kedvenc könyvem az Egri csillagok volt. Harmadik osztályos koromban anyukám adta oda, amikor a Pöttyös könyvek helyett izgalmasabb könyveket kértem, utána kezdtem apukám polcáról válogatni, majd könyvtárba járni.

Bogár Erika hivatalos oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése