2020. február 1., szombat

Ruby Saw: A Vörös és a Vadász

Február 11-én jelenik meg Ruby Saw legújabb regénye, A Vörös és a Vadász, amelyről bátran merem állítani, hogy az eddigi kedvenc kötetem tőle. 

Köszönöm szépen Ruby Saw írónőnek, hogy megjelenés előtt elolvashattam ezt a fantasztikus történetet!

Ruby Saw: A Vörös és a Vadász


Tartalom:

Elisabeth Johnson, az 1700-as évek New Yorkjának hírhedt bérgyilkosa egy nap olyan megbízást kap, ami fenekestül forgatja fel addigi nyugodt világát. A sziklaszilárd nő életében először alul marad a harcban, de ez csak még jobban motiválja, később önzővé, naivvá teszi.


Shane Mason, az egykori Hat kard prófétája ingoványos talajra lép azzal, hogy egyezséget köt Lizzel. Hosszú macska-egér játék veszi kezdetét földön és vízen egyaránt, amiben rengeteg titok lappang, és érzelem tör a felszínre. Ahogy múlik az idő, úgy változik a két fél is. Küzdenek egymással, az érzéseikkel és két titkos renddel.
Az idő vajon mindenre választ ad? Shane szándékai valóban komolyak? Liz el tudja felejteni a múltját, és új életet kezdeni?
Harc a hazugsággal. Harc az igazságért. Harc a szerelemmel.


Gondolataim a könyvről:

Nyugodt szívvel kijelenthetem azt, hogy Ruby Saw az egyik kedvenc magyar szerzőm, és bármit fog írni, én biztosan el fogom olvasni. Imádom a történeteiben a vagány csajokat és azt, hogy olyan jó pasikat teremt meg, hogy tőlük minden könyvmoly szívritmuszavart kap. Ezek az állítások különösen igazak az írónő legújabb regényére, A Vörös és a Vadászra. 

Elisabeth karaktere egy igazán rátermett és veszélyes főszereplőnőt tár az olvasók elé, akivel tanácsos jóban lenni, vagy pedig messzire elkerülni. A lány szíve azonban nem olyan erős, mint a kardja, így veszélyt jelent rá az igazán sármos Shane Mason. A férfi egyénisége hihetetlen gyorsasággal fog minden könyvmoly szívébe beleköltözni a megnyerő, bevállalós stílusával.

Személy szerint nekem eddig ez a kötet lett a kedvencem a szerzőtől. Az izgalmas cselekményszál és a szuper karakterek engem egyszerűen elvarázsoltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom az írónő könyveit!


Ha felkeltette az érdeklődésedet, itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése