2020. február 2., vasárnap

Kovács Kornélia: Anyaság a csillámpónin túl

Köszönöm szépen az írónőnek a recenziós példányt! Ugyan még nem vagyok édesanya, de Kovács Kornélia összefoglalójának köszönhetően nyugodtabban, kevésbé megfeszülve, túlizgulva állok majd a szüléshez, gyermekneveléshez.
"Nem baj, ha nem vagy profi. Gyakorlat teszi a mestert. A lényeg, hogy szeretettel csinálod!"


Tartalom: 

Ez a könyv olyan, mint egy kávé melletti jó beszélgetés egy barátnővel, aki a szemedbe mondja, csak annyi kell, hogy bízz az ösztöneidben, és friss anyukaként a lelki békéd érdekében engedd el a „jó” tanácsokat a füled mellett. Szabad szóhasználata, nyitottsága és lazasága mosolyt csal az arcodra, segít megerősíteni abban, hogy nem vagy egyedül a kétségbeeséssel, a könnyekkel, a pofonokkal és a hibákkal. Észosztás helyett karon fog, és végigvezet az anyaság rögös útvesztőin, hogy lásd a „szuperanyuság” sokszor csak kirakat, hogy a melléfogás és a tanácstalanság a legjobbakkal is megesik. 

Kismamáknak ajánljuk, de a rutinos anyáknak is, hiszen jó nosztalgiázni, utólag mosolyogni az egykor reménytelennek tűnő helyzeteken. 

Ajánló: 

Nagyon tetszett az írónő szókimondó, őszinte, humorba ágyazott stílusa. Minden kismamának és minden újszülött édesanyjának bátran merem ajánlani, hiszen erőt ad, eloszlatja a tévhiteket, sokat segíthet egy-egy nehezebb pillanatban. A kényes helyzeteket humorral, könnyed stílussal tálalja a szerző, így nem kell félni, hogy egy száraz leírást kapunk a szülésről, gyermeknevelésről. Ne féljetek a néhol arcpirító részektől, hisz a valóság sem csupa rózsaszín lufi. Vegyétek kézbe és olvassátok!

Rendeld meg ezt a rendhagyó könyvet 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése