2020. április 18., szombat

Elyn Vee N. : Cseszd meg Hunter!

Ha egy igazán könnyed és humoros romantikus történetre vágysz, akkor ez a te könyved.


Elyn Vee N. : Cseszd meg Hunter!



Tartalom:

Hunter Blake. Számomra a nagybetűs FÉRFI. A puszta tekintetével sikerült elérnie, hogy megkérdőjelezzem a saját épelméjűségemet. Megragadott, majd bezárt egy kalitkába, amit gondosan kulcsra zárt. De mi van akkor, ha nem is akarok szabadulni? Te jó ég, de szívesen maradnék a foglya! Egy probléma van. Hogy még pár hónap híján kiskorú vagyok. Ő pedig rendőr. És az apám is rendőr. Ráadásul a főnöke…

Gondolataim a könyvről:

Engem ez a kötet teljesen kiragadott ebből a jelenlegi valóságból, és azt hiszem, bátran mondhatom azt, hogy úgy igazából sikerült neki meg is nevettetnie. Ami azért nagy szó, mert ritkán szoktam nevetni könyvön, leginkább csak mosolygok, de itt hangosan rázkódtam a nevetéstől. 

A jó humor mellett ki kell emelnem azt, hogy egy igazán egyszerű, de mégis nagyon szerethető történetet kapunk. A két főszereplő már az első oldalakon meggyőzött magának. Igazán jó volt a kötetben az, hogy a két szemszög stílusa, hangvétele szépen elvált, így sokszor nem is kellett néznem, hogy most melyik szereplő gondolatait olvasom. Nem utolsó sorban minden könyvmolynak üzenem, hogy Hunter Blake személye titeket is le fog venni a lábatokról!

Itt találjátok az írónőt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése