2020. április 4., szombat

Sütő Fanni: Csudapest világvége

Volt szerencsém személyesen is találkozni Sütő Fannival, és már akkor eldöntöttem, hogy bármit is ír, el fogom olvasni, már csak a pozitív és kedves személyisége miatt is. Így is tettem, és nem kellett csalódnom.


Sütő Fanni: Csudapest világvége



Tartalom:

„Novellák ​és versek a város másik oldaláról. Színes szösszenetek, világok közötti várakozás, verses világvége, alliteráló apokalipszis. Ha nyomaszt a valóság, vessz el kicsit Csudapesten!”


Sütő Fanni tehetségéhez kétség sem fér, ráadásul sokoldalúan csillogtatja meg a tudását. Versek, dalszövegek, novellák, vicces-őszinte blogbejegyzések, mind-mind az ő hatáskörébe tartoznak. Ráadásul két nyelven alkot, angolt tanít, és minden érdekes lehetőséget megragad, hogy tovább szélesítse a tudását, és minél izgalmasabb dolgokat alkosson.

A Csudapest világvége egy különleges kötet, ugyanis feltárja nekünk Budapest eddig nem ismert oldalát. A metróvonalon utazva új, eddig nem látott helyeket fedezhetünk fel. Ha felpattanunk a villamosra és a vonatra, szintén olyan helyszínekre lelhetünk, amire nem is gondoltunk volna. Vége az unalmas utazásnak, Csudapesten egy pillanatra sem fogunk unatkozni. Fanni ezekkel a novellákkal és versekkel egyedülállót alkotott, ugyanis Magyarországon nincs erősen meghonosodva az urban fantasy zsánere.

Gondolataim a könyvről:

Úgy gondolom legelőször érdemes megemlítenem ezt a gyönyörű borítót, ami nem mellesleg nagyon jól visszahozza a kötet hangulatát. A könyvben megjelenő novellák és versek is olyan sokszínűek, mint ahogy a borító mutatja.
Ezek a kis szösszenetek képesek arra, hogy kirángassanak minket ebből a szörnyű valóságból, és elrepítsenek egy olyan varázslatos helyre, mint Csudapest. Kedvenc novelláim a Sorsvonalak és az Északi pályaudvar. Mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudom, hogy olvassa el ! 


Itt tudjátok letölteni a könyvet :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése