2020. április 17., péntek

Vélemény Lakatos Levente - Minden nőnek meg kell tanulni egyszer c. novelláskötetéről


Mostanában nehéz időket élünk. Egy bizonyos járvány tizedeli a népet, ezért elkülönülve éljük a mindennapokat. Hogy könnyebb legyen elviselni, több magyar és külföldi író ingyenessé tette a könyveit. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek. Nélkületek nehezebb lenne!



Tartalom:

A marketingvezetőként dolgozó Kata legutóbbi, zátonyra futott párkapcsolata után nehezen talál magára, két éve egyedülálló. Szabadidejében a nagymamája virágboltja körül segédkezik, nincs ez másként nőnapon sem. A dolgok egészen záróráig a megszokott mederben folynak, de aztán Kata körül nagyot fordul a világ.
A főként regényeiről ismert, többszörös Aranykönyv-díjas szerző, Lakatos Levente a legváratlanabb helyzetekbe sodorja novellái főhőseit. Emberi történetei igazolni hivatottak, hogy a boldogság a tökéletlenségben rejlik.

Véleményem:
5/5

Őszintén szólva nem igazán követem nyomon az író pályafutását. Egy könyvet olvastam tőle eddig és bár nekem az erotikus rész picit sok volt, el kellett ismernem, hogy az írói stílusa tetszett.
Mikor rátaláltam erre a novelláskötetre, elsőként a címe keltette fel az érdeklődésem.
Nőként érdekelt, hogy egy férfi szerint, mit kell egyszer mindannyiunknak megtanulni.
A novelláskötet végén megkaptam a választ és, mint magánember nem teljesen értek vele egyet, azt azonban el kell ismernem, hogy Levente szempontja is egy nézőpont, amit elfogadok.
Karakter kidolgozás és írástechnika szempontjából azonban, nagyon elégedett vagyok. A történet szépen fel van vezetve és gördülékenyen lehet haladni vele.
Kezdem megérteni, miért szeretik olyan sokan az írót: tudatosan alkot.
Az, hogy műfajilag nekem tetszik-e vagy sem, az más kérdés, de tény, hogy átgondoltan és szépen ír.
Ez a novelláskötet, pedig kedvet csinált, hogy egyszer olvassam a Szigor sorozatát is.

A könyvet itt tudjátok beszerezni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése