2020. június 16., kedd

Olvassunk e-könyveket! - Ajánló 3.

Sokat beszélgettünk a többiekkel, hogy lehetne egy ajánló a magazin oldalán. Végül e-könyvek vannak porondon. Így, akkor jönnék én is néhány könyvvel, de nem mindent rakok fel nektek. Hisz maradjon következőre is. 





Elsőként Sütő Enikő egyik könyvét szeretném ajánlani nektek. A Nem tarthatsz vissza sorozatot. Nagyon fog örülni az írónő, ha azt mondom, hogy ez az egyik kedvenc sorozatom tőle. 
Habár romantikus erotika a könyv tematikája, mégis több ez annál. Mindkét főszereplőnek kijutott az életből rendesen. Szerettem olvasni, hogy hogyan küzdenek meg egymással és a titkaikkal, démonaikkal. 

Másodikként, pedig Fejős Éva: Dominó (Kanapétörténetek a karanténból 1.), nos bár rövid kis történet, viszont sok minden akadt benne. Pl: szökés, elterelés, rémálom, álmok stb.
Szóval várom a következőt könyvét az írónőnek.


A harmadik legyen Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok c. könyvét ajánlom. Nagyon elgondolkodtató történet és felvetődött bennem a kérdés, hogy tényleg ennyire elbeszélünk egymás mellett? Érdekes sztorik, vicces helyzetek tarkítják a történetet. 


Az utolsó pedig: Jim Row: Orion terv c. könyvét is ajánlom nektek. Műfaj tekintetében összetett, hiszen akció, thriller és krimi. Nagyon bejött ez a történet, bár sajnáltam, hogy csak 108 oldal, picit kevésnek találtam. Bár lehet, hogy csak hozzá vagyok szokva a 400-500 oldalas könyvekhez. Mindenesetre nagyon ajánlom és, ahogy a történet szálai a legvégén összefonódnak fantasztikus. Izgalmas és igazán szórakoztató, kikapcsolódó történet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése