2021. július 17., szombat

Előolvasás: Kopácsi Krisztina: Fagypont - ("Annyira, hogy végére szinte pofára estem, mert semmi nem úgy történt, ahogy levezettem magamban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi csavart fog beletenni az írónő. Bár gondolhattam volna, hiszen az előző könyvében is voltak meglepetések. Így aztán ebben a regényben sem maradhattak ki a csavarok, ettől lett még izgalmasabb a sztori. ")

Szeretném megköszönni Kopácsi Krisztina írónőnek, hogy megjelenés előtt elolvashattam Fagypont című könyvét. Számomra mindig megtisztelő, ha  megjelenés előtt elolvashatok könyveket,  különösen egy olyan írónő könyvét, akinek a munkássága  számomra nagy kedvenc lett. Köszönöm.

 Kopácsi Krisztina
Fagypont 

 


Tartalom:
Ashley Hall, a fiatal lakberendező szerelméért két pasi is rivalizál, a jóképű Cameron és a nem kevésbé vonzó Ridge.
Míg az egyikük becsületesen játszik, addig a másikuk nem riad vissza a tisztességtelen eszközöktől sem.
Miközben ők Ashley szívéért versengenek, a lány családját súlyos csapás éri. Ashley-nek egyszerre kell megküzdenie a családi tragédiával, egy mogorva ügyféllel és a zűrzavarral, amit az álnok udvarló okoz.
Végül kiderül az igazság és a tisztességgel játszó fél elnyeri Ashley szívét. Ám a boldog befejezés csak álom marad. Fájó emlékek bukkannak fel a múltból, és egyre nyugtalanítóbb események zavarják meg mindennapjaikat. És amikor a meghittnek ígérkező hétvége végül rémálommá válik, már nem marad semmi kétség, valaki komoly fenyegetést jelent számukra. Az életük veszélybe kerül és csak magukra számíthatnak a havas hegyekben megbúvó, mindentől elzárt kis faházban.


Véleményem
5/5

Mit ne mondjak, az első kötet után ez  a második (a Fagypont) lett a  legjobb, sőt iszonyatosan izgalmas olvasmánynak bizonyult.
Annyira, hogy a végére szinte pofára estem, mert semmi nem úgy történt, ahogy levezettem magamban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi csavart fog beletenni az írónő. Bár gondolhattam volna, hiszen az előző könyvében is voltak meglepetések. Így aztán ebben a regényben sem maradhattak ki a csavarok, ettől lett még izgalmasabb a sztori.
Lendületes, sodródó történetet olvashattam, cseppet sem volt unalmas, minden oldala tartogatott meglepetést számomra. Liamet imádtam, fura egy fazon, annyi szent.
Most mondjam, hogy itt is megkedveltem a két mellékszereplőt? Liam és Emma azok. Igen, igen bizony. Rájuk gondoltam. Róluk is szeretnék külön történetet olvasni.
Ahh, faház, tél, kandalló. Mennyei! Imádnám. Ez a kedvenc jelenetem. Itt csúcsosodik ki a történet, és itt estem pofára. Mert kiderültek a titkok, de még milyen titkok! Itt aztán voltak rejtélyek a történetben, nem gondoltam volna, hogy ennyi minden fog  egyszerre  kiderülni a végére. Nem hiába,  jó kis történet lett. Minden adva volt, hogy az ember lánya egy letehetetlen könyvet kapjon kézhez, és addig fel se álljon, amíg ki nem olvassa. Így voltam én is ezzel, alig tudtam letenni, mert hajtott a kíváncsiság, hogy mi lesz a vége. Ki nyeri el Ashley szívét? Ki a zaklató? Mi, miért történik Ashley-vel? Nem egy szokványos romantikus történet ez. Bővelkedik ármányokban, gyűlöletben, és szerelemben is.
Amikor először elolvastam az írónőtől a Sötét múltat, akkor azt gondoltam, vajon a következő műve felülmúlja-e majd? Most, hogy a Fagypontot is olvastam, az a kérdésem, hogy a harmadik rész mennyire fogja felülmúlni az előző könyveket. Azt el kell ismerni, hogy Kopácsi Krisztina tehetséges mesélő. Szeretem, ahogy vezeti a történetet, hogy nem engedi lankadni a figyelmem, mindig történik valami a könyveiben a főszereplőivel.

Abszolút a kedvencem. A könyv is, és az írónő is. Bízom benne, hogy sosem fogy ki az ötletekből. Imádom, ahogy ír. Bátran merem ajánlani nektek Kopácsi Krisztina: Fagypont című könyvét, érdemes beszerezni és megjegyezni a regényírónő nevét.

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

NewLine Kiadó

Kopácsi Krisztina szerzői oldala

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése