2020. március 28., szombat

Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt

Köszönöm szépen Csernovszki-Nagy Alexandra írónőnek és a Magyar Szerzők Könyvei Magazinnak, hogy még megjelenés előtt elolvashattam ezt a szuper történetet! Az írónő legújabb kötete a NewLine kiadó gondozásában jelent meg.

Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt


Tartalom:

„Tekintetünk ​hosszan összekapcsolódott s tudtam, hogy ez egy olyan szerelem, amely az ember életében csak egyszer adatik meg.”
1868.
Lina még mindig a rémes házasságában sínylődik, napjait átitatja a rettegés, de a lelke nem tört meg. Mindenáron el akar menekülni a férje karmai közül, és biztonságban megszülni a gyermekét, távol tőle.
Sikerülhet neki?

1872–1873.

Két év telt el a Lévay családnál történt rémes események óta. Lina nyomozóként dolgozik, és próbálja a háta mögött hagyni a múltját. Egyik nap felkeresi őt egy kisasszony, aki szerint a nagynénjét, Antóniát, tizenöt évvel korábban valaki meggyilkolta, de senki sem hisz neki. Miért nem érdekel senkit, hogy mi történt a lánnyal?

Lina beleveti magát  nyomozásba, az ügy szálai bonyolódnak, hamarosan Márton is feltűnik a színen.

Meglelhetik a hőn áhított boldogságot egymás oldalán? Linának sikerülhet kiderítenie, hogy mi is történt azon az éjszakán, amikor Antónia eltűnt?

Mindeközben szépen lassan feltárul előttünk egy kezdetektől halálra ítélt házasság történetének második éve.

Gondolataim a könyvről:

Az írónő legelső történetét is nagyon szerettem, és már kíváncsian vártam a folytatást. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a kötet talán még jobb is lett, mint az első rész. Olvasás során azt éreztem, hogy az írónő itt már bátran és sokkal szabadabban mer írni, ami csak jót tett a történetnek. Ebben a regényben újabb izgalmas rejtélyek várnak az olvasóra egy igazán borongós hangulatú környezetben.

Örülök, hogy ebben a részben még jobban megismerhettük Lina múltját és a vele történt tragikus eseményeket. Márton megjelenése miatt is boldog voltam, és izgatottan vártam, hogy hogyan is fog alakulni kettejük kapcsolata.

Azt mondom, hogy ez egy remek folytatás lett, és nagyon remélem, hogy az írónő már írja a következő részt, mert a vége eléggé összetörte a szívemet!


Itt találod az írónőt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése