2020. március 18., szerda

Elérkezett az idő: hamarosan érkezik Valter és Vivien befejező története



Köszönöm szépen Victoria Green írónőnek, hogy olvashattam trilógiájának befejező kötetét. Mivel eddig nem ismertem sem a sorozatot, sem pedig a munkásságát, nagyon kíváncsi lettem, hogyan fog tetszeni Valter és Vivien története.

Victoria Green - Valter&Vivien III. kötet

Fotó: Victoria Green

Tartalom:

 Valter és Vivien szerelme eddig minden akadályt legyőzött.
Kimondták a boldogító igent, de vajon tényleg gondtalanul élhetnek, amíg meg nem halnak?
Valter és Vivien közös élete folytonos harc volt a boldogságért. A köztük lévő kapocs mégsem gyengült meg, sőt erősebb lett, mint valaha. Az újabb küzdelmek azonban alapjaiban rengetik meg szerelmüket.
Valterről megdöbbentő titkok derülnek ki, egy családi tragédiát követően pedig életük már soha többé nem lesz olyan, mint azelőtt.
Valter sötét érzelmei felülkerekednek, és enged a démonjainak…
Vivien elveszíti a hitét, és már nem biztos benne, hogy képes megmenteni Valtert…
Vajon megéri mindent feláldozni a békéért?


Véleményem:
5/5

Amikor egy sorozatot nem sorban olvasok, mindig ott van bennem a kérdés: vajon érteni fogom a cselekményt az előzmények ismerete nélkül is? Megértem a szereplők tetteit úgy, hogy nem feltétlenül tudom, mi hajtja őket?
Kicsit olyan ez, mint amikor megismerkedünk valakivel: a találkozáskor csak a jelenébe csöppenünk bele, nem ismerjük a múltját, vagy a természetét. Mindenre csak szép lassan derül fény, idővel.
Ennél a történetnél azonban azt éreztem lelki társra találtam. A félelmeim alaptalannak bizonyultak, ugyanis az első pár mondat után azonosulni tudtam Viviennel. Nagyon mély és komoly gondolatai vannak, melyek nagyon mély nyomot hagynak, és mindezt már az első lapokon.
El kell ismerjem, mostanában nem rajongok a romantikus könyvek férfi főszereplőiért, de itt még ez sem okozott gondot, ugyanis megszerettem Valtert. Megértettem őt is és ez nagyon jót tett a lelkemnek, mert rájöttem, hogy még mindig képes vagyok azonosulni az ellenkező nem gondolataival is.
Az írónő írástechnikája is tetszik, látszik rajta a tapasztalat. Az hogy kemény témákat is becsempészett a regénybe, hogy nemcsak a sziruposságról és a testi vágyakról szólt az egész, számomra nagyon fontos!
Minden szereplő különleges és egyedi lélekkel rendelkezik, ami úgy pulzál, akár egy csillag  és ez átjárja az egész művet! Gyönyörű és bámulatos, úgy ahogy van!
Mindenképpen szeretnék még olvasni a szerzőtől, mert ha a többi műve is ilyen, akkor egy új olvasót talált magának!

A könyvet itt tudjátok beszerezni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése