2020. március 1., vasárnap

Amira Stone: Kitaszítottak

Köszönöm szépen a Könyvmolyképző Kiadónak és Amira Stone írónőnek, hogy kaphattam ebből a csodálatos történetből egy recenziós példányt!

Amira Stone: Kitaszítottak


Tartalom:

Elég ​bátor vagy új útra lépni?
A kissé neveletlen Ene hercegnő szabadságot szeretne, és szívesen elmenekülne a rá váró kötelezettségek elől. Mena pedig az egyetlen ember, akit az istenek mágikus hatalommal ruháztak fel. Ő inkább lenne hercegnő, mint magányos volur.
Egy politikai gond miatt a testvérpárnak veszélyes vidékre kell utaznia: egy néphez, akiket a királyi családjuk igázott le.
Lehet, hogy nem csak halálos veszedelem vár rájuk, hanem a szívükre is veszély leselkedik?
Ray nehéz családi titkokat hurcol. Harcokat vállal a csőcselék szórakoztatására, hogy húgáról gondoskodni tudjon. Ám egy nap nem lapulhat tovább, dühe új útra viszi.
Kein csak az élvezeteket és a dicsőséget hajszolja. De eljön a nap, amikor dönteni kell a saját, és a családja sorsa között.
A mágia valamelyik fiút a volur társának szánja.
De vajon melyiket? Ki az, akitől felragyog a volur ereje?
Egyikük sem tervezte, hogy szerelemre, barátokra, titkokra és intrikára lel.
Miközben mindannyian a saját céljaikért küzdenek, talán a legfontosabbat kell feláldozniuk ahhoz, hogy megmenthessék a szeretteiket és a világukat.
Szívesen olvasnál egy olyan világról, ahol egyetlen ember él, akit az istenek felruháztak mágikus hatalommal, de még ő sem képes az erejét használni? Egy olyan szerelemről, ami sutba veti a rangot és a szabályokat? Egy olyan fiúról, aki mindent titkol a múltjáról és a családjáról, hogy megvédje őket, vagy egy másikról, akit épp a saját apja árul el?


Ez a regény pont neked való.


Gondolataim a könyvről:

Amira Stone egy elsőkönyves szerzőnk, ami egyáltalán nem elhanyagolható tény, márpedig azért sem, mert én ezt egyáltalán nem éreztem a történeten. Szerintem az írónő egy hihető, szerethető fantasy világot alkotott, ahol azért egyáltalán nincs egyszerű dolguk a szereplőknek. Számomra a történetben megjelenő karakterek érdekesek és szerethetőek voltak, mindenkivel tudtam egy kicsit valami miatt azonosulni. A kötet vége felé pedig úgy beindultak az események, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy mennyi minden történik. Remélem, azért az írónő dolgozik már a folytatáson mert már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a számomra legkedvesebb szereplőknek hogyan is alakul a sorsuk.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése