2020. március 21., szombat

Vivien Holloway: Mechanikus farkas

Az eddigi könyvekhez hasonlóan ennek a kötetnek az olvasása közben sem unatkozhatott az olvasó. Ez a rész is teli volt izgalommal, váratlan fordulatokkal és érzelmekkel.

Vivien Holloway: Mechanikus farkas


Tartalom:

Winie ​élete továbbra sem unalmas. Segített Harry Roghannek ellopni az utolsó, egy darabban lévő gyalogsági rohamfarkast, de a fiú még mindig titkolja, mit is akar kezdeni vele egészen pontosan. Közben más is tudomást szerez a ritkaságról, és sok mindent megtenne azért, hogy megszerezze.

William eközben igen nagy bajban van. Nem elég, hogy Winie továbbra sem áll szóba vele, hamarosan apja minden anyagi támogatását is elveszít, ráadásul olyan információkra bukkan az édesanyjáról, amire egyáltalán nem számított.
Winie ismét összejátszik Harryvel, Will pedig külön utakon jár, de előbb-utóbb ismét szükségük lesz egymás segítségére.

„- Te meg mit keresel itt? – sziszegtem ingerülten, és átléptem Zeke eszméletlenül heverő teste fölött.
– Kiszabadítalak – jelentette ki, és úgy tűnt, komolyan gondolja. Megáll az eszem!
– Kiszabadítom én magam, ha eljön az ideje, és…
– Az alkatrészek nincsenek itt – vágott a szavamba, én meg annyira megdöbbentem, hogy el is felejtettem megkérdezni, honnan tud ő egyáltalán erről.
– Miért? Hol vannak?
– Nálam.”

Gondolataim a könyvről:

Ez a sorozat és ez a világ engem teljesen beszippantott. A történet részről részre izgalmasabb és kiforrottabb. A szereplőket gyorsan megszereti az olvasó, és velük együtt él a történések során. 

A Mechanikus farkasban számomra igazán tetszett, ahogyan az írónő bemutatta azt, hogy már Will is tud boldogulni ebben a tolvajvilágban, akár egyedül is. A kötet olvasása során végig nagy volt bennem a feszültség, hogy Will és Winie kapcsolata hogyan is alakul a továbbiakban. Számomra Harry karaktere egyáltalán nem volt szimpatikus és végig azt vártam, hogy történjen már vele valami. :D 

Összegezve annyit mondanék, hogy ezt a részt is imádtam, izgalmas és szerethető volt, és kérem a folytatást !

Itt találod az írónőt :

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése