2020. március 22., vasárnap

Szerelem, erotika és akció egy regényben - Vélemény Suzanne Wolf Jelvény mögött című regényéről


Nagyon kíváncsi voltam erre a regényre, hiszen a tartalma izgalmasan hangzik: bepillantást nyerhetünk egy fiatal rendőrnő életébe, akinek viszonya van a főnökével. A romantika keveredik a krimivel, így kellemes kikapcsolódásra számítottam!

Suzanne Wolf - Jelvény mögött 


Tartalom:

Michael Walsh, a rendőrség elit csoportjának vezetője. De munkájának van egy másik oldala is, melyet csak kevés ember ismer és még a barátok előtt is titkok öveznek.
Új beosztása újra összehozza legjobb barátja és egyben kollégája húgával, aki iránt titokban, régóta gyengéd érzelmeket táplál.
Elizabeth Foster rendőr családba született. Szülei tragikus halála után nagynénje és nagybátyja nevelte fel testvérével Lucassal együtt.
Életének legfőbb célja, kideríteni miért kellett a szüleinek meghalnia és megtalálni a gyilkosukat.
Azonban életében egy nem várt fordulat következik be.
Új főnöke nem más, mint Mike, Lizi titkos nagy szerelme.

Vajon életben tud maradni egy olyan szerelem, melyet a barátok, sőt még Lucas előtt is titkolni kell?
Meddig bírja el egy kapcsolat az állandó titkokat?
Teljes egészében bepillantást nyerhetünk a Jelvény mögötti életekbe és sorsokba?
Mindezekre a kérdésekre, választ kaphatunk Suzanne Wolf lebilincselő, akciókban és váratlan fordulatokban gazdag könyvében.
Szerelem, erotika, korrupció, akció.

Véleményem:
3,5/5

Az alapötlet, mint említettem sok izgalmat ígért! Már az első lapon egy bevetés közepébe csöppenünk, ahol megismerkedünk női főszereplőnkkel, Elizabeth-tel.
Szeretné kideríteni, kik ölték meg a szüleit, és ezért választotta a rendőr szakmát. Rátermetten és lelkiismeretesen dolgozik,  ám, ahogy az lenni szokott a szív és az ész nem mindig jár kézen fogva: ugyanis a főnöke Mike a nagy Ő a számára. A kémia elég erős közöttük, és mindkettő elkötelezettje a munkájának is, így nem egyszerűek a mindennapok.
Mindkét szereplőnek megvan a maga egyedi és jól elkülöníthető személyisége, ezt nagyon szépen ki van dolgozva.  Örültem volna, egy kicsit több együtt töltött meghitt pillanatnak, de maximálisan megértem, hogy egyensúlyt szeretett volna a krimi és a romantika között a szerző.
Ha csak ezt veszem figyelembe, négy csillagot adtam volna az értékeléskor.
Viszont, nem tudtam elmenni a helyesírás mellett, pedig általában nem szokott zavarni. Ám a mű tele van szóismétléssel, ami számomra nagyon lassítja az olvasást.
Első könyves szerzőként, ezek ellenére azt gondolom jó munkát végzett az írónő! Egyedi és izgalmas történetet alkotott és remélem, a következő köteténél már elégedett leszek!

A könyvet itt tudjátok beszerezni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése