2020. március 21., szombat

Elyn Vee N. : Santa Night

Egy rövid, de mégis kiforrott történet a szeretetről és a megbocsátásról. Köszönöm szépen az írónőnek, hogy megkeresett, és hogy általa elolvashattam ezt a szuper olvasmányt!

Elyn Vee N. : Santa Night


Tartalom:

„ Mindig is azt gondoltam, hogy a karácsony nem több, mint ócska marketingfogás. Mégis az univerzum úgy gondolta, jó ötlet kicseszni velem, és belelökni abba a tipikus karácsonyi románcba, amitől fejvesztve menekülni szoktam. Egy faház, egy dögös idegen, és egy hatalmas hóvihar… Joker! ”

Gondolataim a könyvről:

Igaz nem túl szezonális olvasmányról van szó, mindenesetre nagyon jólesett a kis lelkemnek ez a történet. A kötet a rövidsége ellenére is fontos gondolatokat tár az olvasó elé, de emellett persze kapunk egy nagyon aranyos szerelmi szálat is, ami megmelengeti az ember szívét. Igazából nem számítottam rá, hogy ez az olvasmány így ki fog rángatni a szürke valóságból, de megtette és ezt köszönöm neki. Én úgy gondolom, hogy tavasszal is nyugodtan olvashatunk téli, vagy akár karácsonyi könyveket, hiszen ha egy történet jó, akkor az mindig jó, évszaktól függetlenül.

A szerző Facebook oldala:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése