2022. szeptember 11., vasárnap

Tudtad-e? Balla Sándor

A Tudtad-e? sorozat következő részében egy író szeretne nektek magáról elmondani pár dolgot. Ő nem más, mint Balla Sándor, akinek Az élet fája című több zsánerű regényt köszönhetjük. A regényben a fantasy elemek mellett megtalálható a romantikus és a történelmi szál is.
Fogadjátok sok szeretettel a titkokat róla.
Eddigi megjelent regényei: Az élet fája (2021).

Íme, pár tény róla:


1.
Magyarországon születtem, Borsod megyében. Jelenleg harmincegy éves vagyok. Ám párommal (ki számomra az Élet Fája) Angliában élünk és dolgozunk.

2.
Zene nélkül egy sort is alig tudok leírni.

3.
A másik, hogy az elmúlt öt évvel előtti időszakban sose gondoltam az írásra... (vicces, mert gyerekként A Pál utcai fiúk kötelezőm is másoltam)...

4.
Számos kategóriát foglal magába a trilógia, ami mellett még Young Adult is, tehát tartalmaz egy kis erotikát és horrort is.

5.
A regény alcíme: A Fény Akarata, mely közel 500 oldal. De megtiszteltetésemre a Magyar Szerzők Könyvei Magazin már lehozott egy cikket/értékelést a regényről, ami megtalálható a moly.hu-n.

6.
Jelenleg gőzerővel folyik az angol nyelvű, világszerte történő megjelenés, ami hamarosan a végéhez ér, és a könyv felkerül a világ szinte összes könyvesboltjának, értékesítőjének polcára. Tehát ha valaki kedvet kapott a történet megismerésére, elolvasására, akkor bárhol megtalálhatja azt az interneten.

7.
Hazánkban szinte az összes értékesítőnél fellelhető, vagy ha valaki csak jobban megismerné, akkor irány a moly és Élet Fája a Fény Akarata. Mindenkinek jó szórakozást és számos remek olvasmányt kívánok!

Balla Sándor hivatalos oldala


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése