2019. november 6., szerda

Borítóleleplezés - Sylvia River: Reményhajsza 4.

Köszönöm Sylvia River, hogy lehetőséget kaptam ,  Magyar Szerzők Könyvei Magazin számára, hogy a Reményhajsza 4. részének a borítóját én leplezhetem le. Hozzáteszem, ez az eddigi legjobb sorozat, amit valaha olvastam. Megvan minden, ami a kikapcsolódáshoz kell, izgalom, szerelem, finom erotika és akció. Nemsokára én is kezembe foghatom, kedvencemet Reményhajsza 4. részét.

Megtisztelő számomra, hogy bemutathatom nektek a következő Reményhajsza 4. részének a borítóját.




Bonnie és John a zene – közelebbről a rockzene – segítségével találkozik. Kezdetben szakmailag találnak egymásra, utóbb már érzelmileg is. Ez a történet ott kezdődik, ahol a többi véget ér, tehát a „happy end”-nél. Aztán elindul az események lavinája, megállíthatatlanul. A történet sok szálon fut, nem kevés szereplővel, akiknek száma egyre csak növekszik, akárcsak a problémák, amelyek ráadásul egyre súlyosabbá válnak. Olvashattok kényszerű – mégis jól sikerült – pályamódosításról, szeretetről, szerelemről, szenvedélyről, barátságról, összetartásról, kettős életről, reményről, kitartásról, akaratról, újrakezdésről és még sok minden másról is.



A sorozat negyedik kötetében a már megszokott drogkartellek, bér- és sima gyilkosok, kommandósok, ügynökök, rendőrök, zenészek mellé becsatlakoznak az új szálat magukkal hozó politikusok is, akik közül némelyeknek semmi sem drága; ráadásul hatalmukat még véletlenül sem arra használják, amire választóiktól felhatalmazást kaptak. Hőseinknek velük is dolguk akad, nem kevés és nem egyszerű, miközben magánéletük is romokban hever.
Arra a választ, hogy ezt az akadályt hogyan veszik, le tudják-e gyűrni, a sorozat most megjelenő, negyedik kötetéből megtudhatjátok. Vagy az is lehet, hogy majd csak az ötödikből…

A könyvet itt tudjátok előrendelni a szerző oldalán és a csoportjában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése