2020. január 2., csütörtök

Ruby Saw: A Vörös és a Vadász

Hálásan köszönöm Ruby Sawnak a megtiszteltetést, hogy előolvasója lehettem februárban megjelenő új könyvének. 
Sokat jelentett számomra, hogy az írónő többek között engem választott, hogy megjelenés előtt elolvassam a regényét. 


Ruby Saw: A Vörös és a Vadász



Tartalom: 

Elisabeth Johnson, az 1700-as évek New Yorkjának hírhedt bérgyilkosa egy nap olyan megbízást kap, ami fenekestül forgatja fel addigi nyugodt világát. A sziklaszilárd nő életében először alul marad a harcban, de ez csak még jobban motiválja, később önzővé, naivvá teszi. 
Shane Mason, az egykori Hat kard prófétája ingoványos talajra lép azzal, hogy egyezséget köt Lizzel. Hosszú macska-egér játék veszi kezdetét földön és vízen egyaránt, amiben rengeteg titok lappang, és érzelem tör a felszínre. Ahogy múlik az idő, úgy változik a két fél is. Küzdenek egymással, az érzéseikkel és két titkos renddel. 

Az idő vajon mindenre választ ad? Shane szándékai valóban komolyak? Liz el tudja felejteni a múltját, és új életet kezdeni? 

Harc a hazugsággal. Harc az igazságért. Harc a szerelemmel. 


Véleményem: 

5/5 

Az ünnepi készülődések közepette került a kezembe A Vörös és a Vadász története, ami azonnal magával ragadott, ahogy belekezdtem. 

Ezúttal egy romantikával meghintett, igazán izgalmas történelmi kalandregény részese lehettem. 

Egy jólelkű férfi, aki eleinte nem igazán tudja eldönteni, mit is akar és egy vagány nő, akinek lelkét megkeményítette a fájdalom. 
Nem mindennapi az első találkozásuk, aminek során mindketten váratlan hatással voltak egymásra, majd megkezdődött véget nem érő harcuk, de nem csak kettejük között zajlott a küzdelem, hanem önmagukban is, főleg a saját érzelmeik ellen. 
Nehéz utat jártak be a szereplők minden tekintetben, ám minden mozzanat a helyére került, mire a regény véget ért. 

Rejtélyek, kaland, izgalom, heves és mély érzelmek történelmi környezetbe helyezve. Ez jellemzi Ruby Saw legújabb könyvét, amit imádtam! 

Február 11-én érkezik A Vörös és a Vadász, ami  a Book Dreams Kiadó jóvoltából  a legtöbb e-könyv forgalmazó online bolt oldalán vásárolható lesz!

Itt lehet megtalálni a szerzőt:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése